Moje lásky psí
16. 9. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
21.9.2012 19:30
Všem přátelům zvířátek moc fandím. Mám krásného jorkšírka a nikdy jsem tak zamilovaná do žádného chlapa nebyla.Můj Matýsek je nejlepší chlap v mém životě.
Vendula Jirásková
19.9.2012 13:24
Ano,dávám za pravdu,pejsci jsou bezvadní,vždy nás vítají a dávají nám mnoho,veselou a jasnou mysl,usměv na tváři,potěšení.Krásný den Ninu
Nina Šachová
18.9.2012 08:16
Zuzko, i já jsem kočičí mámou celý život, ale už jsem je trošku během let zredukovala z 12 na dva kocouřiska, z nichž jednoho jsem loni našla vyhozeného na parkovišti před Kauflandem. Někdo se ho chtěl pod kol aut zbavit, tak ho nechal na pospas. Dnes je z něj krásný chytrý a přívětivý kocourek, všude za mnou chodí a žárlí na psy. Vím, že kočky jsou velké osobnosti, mým životem jich prošla spousta, klidně bych jich měla víc, ale to by mi nestačil důchod, protože v první řadě musí být zabezpečená zvířata. Teprve potom já. Tak ať žijí všichni milovníci zvířátek!!!
Zuzana Pivcová
17.9.2012 21:45
Pejsky bohužel sama nemám, ale takovéhle správné chování mají i kočky, i když ne všechny, ale pokud s nimi člověk mluví a zapojuje je do svých činností a každodenního života, umějí se odvděčit dokonale. A snaha být první, žárlivost, galantnost i provokace, soucit, stesk ze ztráty, dřív bych nikdy netušila, že tohle kočky prožívají.
Jitka Chodorová
17.9.2012 11:16
Láska k pejskům z vás,Nino,přímo sálá,dovedu do pochopit,chováme už dobrých 40let boxery,teď máme boxerku Ladynu,sice už se kamarádí více s vnuky,ale i mě považuje za přítelkyní a má chuť si se mnou hrát.Je to bezelstné přátelství,které snad od člověka ani čekat nelze,přeji vám hodně radosti z obou vašich pejsků.
Jarmila Peerová
17.9.2012 08:42
Napsala jste to Nino tak dobře,že z toho cítím tu vzájemnou lásku a důvěru.A také jste mi připoměla mou psí kamarádku,kokršpanělku Betynku,která mě věrně provázela životem celých 14 let a byla úžasná.Dodnes na ní vzpomínám,bylo to doslova " moje psí dítě "....Děkuji a přeji hodně dalších " pejsčích " radostí a drobných lumpačin...
Věra Sehnalová
16.9.2012 22:03
Mila Nino,mate me sympatie a preji vam jeste mnoho radoste z pejsanku. Ja mam uz druhou jorksirku a mame se moc rady. Je nejen velikansky mazel,ale i ochrance. Kazdy clen nasi rodiny-maminka,sestra,bratr,synove,kazdy mame pejska,bez nich by nam prisla domacnost neuplna a smutna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA