foto: Seniorklub Bohumín
Tip na výlet: Město kněžny Daisy - Pszczyna, Polsko
15. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
23.8.2023 20:33
Děkuji za upozornění na tento článek. Ráda jsem si přečetla o dalším polském zámku spojeném se jménem kněžny Daisy. Podle vašeho líčení a fotek musí být krásně zařízený a uprostřed nádherných zahrad. Našla jsem si ho na mapě i na webu. :-)
Marie Seitlová
22.5.2018 13:30
Děkuji za hodnocení mého příspěvku. I já musím potvrdit, že Goczálkowice jsou pastvou pro oči. Také jsem tam byla s našimi seniory před 2 lety. Navštívili jsme i Písarzowice, tam je také krásná zahrada.
Jaroslav Rodzenák
22.5.2018 06:17
Dobrý den, mohu jen potvrdit Vaše slova paní Seitlová, byli jsme tam se zájezdem také. Nádherná záležitost !! Navštívili jsme navíc i arboretum s ukázkami různých stylů okrasných zahrad v nedalekých Goczalkowicích. Neskutečná krása ! A jelikož bydlím nedaleko (40 km) a i jsem tam již několikrát byl, přesto se na místo samé budu vždy rád vracet. Za příspěvek Vám patří velké díky.
Alena Vávrová
16.5.2018 19:10
Majko, dík za přiblížení kousku krásné historie z Polska, kde jsem taky byla párkrát max. jednou nohou někde na horách.
Jana Šenbergerová
16.5.2018 14:29
Nejenže je za polskou hranicí krásně, ale oni to umí i pěkně p/r/odat. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA