foto: Seniorklub Bohumín
Tip na výlet: Město kněžny Daisy - Pszczyna, Polsko
15. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
16.5.2018 06:19
Jaruško, je to od nás asi 70 km, východně od Tychy. A opravdu je to krásné město. Ještě jeden zámek Hochbergové měli a prý také krásný u Walbrzycha.
Jaroslava Handlová
15.5.2018 23:00
Majko, to je pěkný tip na výlet. Zde jsem ještě nebyla. Předpokládám, že tento skvost je asi v HORNÍM Slezsku? Když jsem před dvěma roky navštívila Park miniatur Dolního Slezska v Kovarech, tak mne překvapilo, kolik nádherných zámků se na jeho území nachází, ale miniaturu tohoto jsem tam neviděla.
Hana Práglová
15.5.2018 21:46
Zuzko,nesmutni.Bohumin není daleko Vychazka za hranice je taky zajímavá...
Eliška Murasová
15.5.2018 20:38
Majko, velmi lákavá nabídka na výlet.Asi to navrhnu našemu UK, mohli bychom navštívit.Takový krásně bílý kostel jsem ještě neviděla.Díky za přiblížení!
Zuzana Pivcová
15.5.2018 19:30
Vy se máte, že to je od vás tak blízko do Polska. Stydím se, ale kromě příhraniční oblasti v Krkonoších jsem tam nikdy nebyla. Přitom jsem v NDR studovala s Poláky a ti mě tam zvali.
Hana Práglová
15.5.2018 18:40
Je dobře;že je tady Majčin příspévek..
JÁ ho měla připravený jinýma očima....Výlet stojí za vidėní.Od Bohumína -asi hodinku..
Alena Tollarová
15.5.2018 13:27
Jů, to je krása! Hned se musím podívat do mapy, jak to je daleko. Ta koupelna, ta postel atd. atd.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA