Přes psí uši cestou necestou:)
Foto: autorka

Přes psí uši cestou necestou:)

12. 5. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Já se směju,hezky jsi to napsala.
Marta Dubská
Evi, moc pěkný článek, krásně se četl a pobavil mě. Zdravím Tě.
Eva Mužíková
Děkuji vám lidičky za pochvalná slova, jen co moji páníčkové zase někam odcestují, budu u bábinky znova. Merlin
Jana Šenbergerová
Milý Merline, moc jsem se nasmála. Dávej na tu svoji babku pozor, ať se někde neztratí. Chyběla by tu.
Lenka Hudečková
Evičko, i když jsi mi již kousek poslala dříve, tak jsem neodolala a přečetla si článek od Merlina celý znovu a musím se smát, tedy pravda, spíš až na konci. Děkujeme Merline, že jsi nám bábinku dovedl domů živou a zdravou... :-)krásné fotky Evi
Jaroslava Handlová
Evo, to je výborné! Merlin úspěšně konkuruje Tvému, již tak pěkně vybroušenému, vyprávění. Vy oba se prostě nemůžete ztratit. Ty krimi zprávy začnu pro jistotu sledovat.
Hana Rypáčková
Evi, máš dobré navigátory a průvodce . Senza výlet...Na mou duši, na psí uši, je to tak.
Zdenka Jírová
To se mi moc líbilo. Moc se Vám to povedlo.
Alena Tollarová
Evo, ani nevíš, jak Ti rozumím. Já zabloudím pokaždé. Opravdu pokaždé vlezu někam jinam než jsem měla. Naštěstí to nikdy neskončilo nějak blbě a vždycky jsem se nakonec našla. Pro strýčka Příhodu jsem si do tabletu stáhla mapy off line. Jenže komu by se chtělo tahat s sebou tablet. Mně ne. A bílý model je k poňuchňání.
Zuzana Pivcová
Evi, Bertík vám určitě z nebe mává a má radost. Lépe to nemohlo dopadnout. Jsi zlatá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%