Foto: autorka
Přes psí uši cestou necestou:)
12. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
14.5.2018 21:55
Děkuji vám lidičky za pochvalná slova, jen co moji páníčkové zase někam odcestují, budu u bábinky znova. Merlin
Jana Šenbergerová
14.5.2018 15:37
Milý Merline, moc jsem se nasmála. Dávej na tu svoji babku pozor, ať se někde neztratí. Chyběla by tu.
Lenka Hudečková
14.5.2018 11:46
Evičko, i když jsi mi již kousek poslala dříve, tak jsem neodolala a přečetla si článek od Merlina celý znovu a musím se smát, tedy pravda, spíš až na konci. Děkujeme Merline, že jsi nám bábinku dovedl domů živou a zdravou... :-)krásné fotky Evi
Jaroslava Handlová
14.5.2018 08:29
Evo, to je výborné! Merlin úspěšně konkuruje Tvému, již tak pěkně vybroušenému, vyprávění. Vy oba se prostě nemůžete ztratit. Ty krimi zprávy začnu pro jistotu sledovat.
Hana Rypáčková
14.5.2018 08:11
Evi, máš dobré navigátory a průvodce . Senza výlet...Na mou duši, na psí uši, je to tak.
Alena Tollarová
12.5.2018 21:10
Evo, ani nevíš, jak Ti rozumím. Já zabloudím pokaždé. Opravdu pokaždé vlezu někam jinam než jsem měla. Naštěstí to nikdy neskončilo nějak blbě a vždycky jsem se nakonec našla. Pro strýčka Příhodu jsem si do tabletu stáhla mapy off line. Jenže komu by se chtělo tahat s sebou tablet. Mně ne. A bílý model je k poňuchňání.
Zuzana Pivcová
12.5.2018 19:48
Evi, Bertík vám určitě z nebe mává a má radost. Lépe to nemohlo dopadnout. Jsi zlatá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA