Foto: autorka
Tip na výlet: Hrad Hazmburk
10. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
16.5.2018 13:52
Alí, líbí. Třeba mě tam někdy zlákáš, šla bych ráda. FOTKY ÚŽAS. *******
Alena Tollarová
16.5.2018 09:30
Děkuji všem za zkouknutí a hlavně těm, komu hrad stál i za pár slovíček. Třeba se tam někdy vypravíme.
Jaroslava Handlová
15.5.2018 23:54
České středohoří pro mne stále zůstává neprozkoumaným tajemstvím. Často jsem tou krajinou sice projížděla v rámci různých pracovních cest. Ovšem dopřát si tam turistiku dle vlastních chutí, to mi dosud nikdy nevyšlo. Chtělo by to vícedenní pobyt, uvažuji o něm. Tvoje krásné jarní fotky jsou dokonalým lákadlem. Ale věřím, že tam je to zajímavé celoročně.
Marie Seitlová
10.5.2018 21:01
Ali neznám, ale s Tebou jsem alespoň takto poznala. Je to krásná fotoprocházka. A to bílé kvítečko je snědek.
Hana Rypáčková
10.5.2018 18:25
Sláva, na Hazmburku jsem byla. Ale chtěla bych se do okolí Litoměřic vrátit..Jsi dobrá tulačka...
Eliška Murasová
10.5.2018 15:55
Ali, díky za pěknou nabídku na výlet. Ale bohužel moc daleko, tak se mohu alespoň pokochat díky Tvým úžasným fotkám a dočíst se, co jsem nevěděla. Tak to má být.
Marie Novotná
10.5.2018 14:47
Znám v okolí pána a ten chodí každý rok 1000 km.AleTy jich máš v nohách jistě víc.Moc ráda se dívám na Tvoje fotky a články jsou psané jak od průvodce.Díky.Já tam nikdy nebyla.
Jana Šenbergerová
10.5.2018 13:41
Alenko, pro mě je tvůj příspěvek krásnou vzpomínkou na kamarádku, se kterou jsem tam byla před lety také v máji. Jely jsme asi od Lovosic, vystoupily z vlaku na zastávce mezi poli, po kterých skutečně běhali zajíci, a obdivovaly otakárky, kteří se u hradu vyhřívali na sluníčku. Je tam moc krásně. Dík!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA