Ilustrační foto: pixabay.com
Guláš a košile
7. 5. 2018Tak to nakonec přece jen vyšlo. Komplexní neboli křížkové lázně mi letos revizní lékař nepovolil, protože jsem nesplnila podmínku šestitýdenní rehabilitace. Ale návrh na příspěvkovou léčbu s tučným doplatkem prošel. Ani se nedivím, z konečné částky se mi protočily panenky…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
8.5.2018 08:10
Do lázní jezdil můj otec. Moc si je pochvaloval. Ale já na to asi nejsem. Vadilo by mi dodržování časů u procedur. Jako malá jsem procestovala s rodiči hodně míst v západních Čechách a navštívila jak Mariánské lázně, tak i Karlovy Vary a Františkovy lázně. Moc se mi líbilo i v Poděbradech i v Piešťanech
a v Třeboni. Ale jenom jako návštěvník. Zatím je nepotřebuji a doufám že to i vydrží.
Libor Farský
8.5.2018 06:17
Poradíte mi nějaké lázně na toho Alzheimera až mi začne hodně vadit? Já totiž dobrý guláš neumím uvařit...
Jarmila Komberec Jakubcová
7.5.2018 20:17
I přes svůj vysoký věk nemám nárok na žádné lázně tzv. křížkové a ani příspěvkové. Prostě je to tím, že nemám žádné choroby. Tak jezdím 1x ročně na jeden nebo dva týdny buď do K.Varů nebo do F.Lázní. Je to skvělý relax a moc si to užívám. Letos mám zajištěný týdenní pobyt v M.Lázních koncem července. Hezký článek
Jana Šenbergerová
7.5.2018 19:37
Vaše články se mi líbí. V lázních jsem byla celkem třikrát. Pokaždé mi moc pomohly na tři různé diagnózy. Měly by se předepisovat preventivně pro zdravé a nejméně na měsíc pro ty nemocí postižené, aby to mělo léčebný účinek. Pro mě to byl nejen příjemně, ale i smysluplně prožitý čas.
Zuzana Pivcová
7.5.2018 17:44
V lázních (vlastně na 2-týdenní tzv. lázeňské rehabilitaci) jsem byla před více než 30 lety, a to v lednu v Mariánkách, protože někdo vrátil poukaz. Půl zařízení bylo v rekonstrukci a skoro žádné procedury nefungovaly. Neměla jsem tam nikoho známého a neměla jsem zájem o krátkodobé známosti, které se mi tam na každém kroku nabízely. Takže víc už jsem se nikdy o lázně nestarala.
Marie Doušová
7.5.2018 08:54
Jen jednou v životě jsem byla v lázních a to co jsem tam zažila, vydá na celý příběh. Asi jsem v té době byla moc mladá a 4 neděle byly moc dlouhá doba.Řekla jsem ,už nikdy více.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA