FOTO: pinterest.com
Velké ponožkové dobrodružství
3. 5. 2018Dobrá zpráva pro muže, kteří tvrdošíjně odmítají přijmout fakt, že ponožky v otevřených sandálech, natož ke krátkým kalhotám, nepůsobí zrovna esteticky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
4.5.2018 16:40
Nevím ,nemusím jít s módou a raději budu nosit to , co mi vyhovuje. Jako dětské ponožky jsou bezva.
Jana Šenbergerová
4.5.2018 14:21
No vida! A pak že se něco nehodí. Když se chce, všechno jde a možné je. Kouzelné ponožtičky, vybrala bych si. :-D
Mirek Hahn
4.5.2018 12:55
Ta paní na fotce, s modrými ponožkami.... i když nasadím vysokou toleranci, vypadá příšerně :-( Mladí ať si nosí co je jim libo, nosil jsem za mládí i podivnější věci.
Zuzana Pivcová
4.5.2018 10:01
No, vida, a najednou jako mávnutím proutku bude z toho největší móda. To mě jedině utvrzuje v tom, že si budu šlapat tak, jak je mi to příjemné a užitečné. A to nejen, co se týče ponožek. :-D
Zdenka Jírová
4.5.2018 00:07
Vzpomínám si, že v 50.létech minulého století se nosila dost podobná pánská móda. Nosili ji tzv." páskové" a spočívala v botách ručně šitých s výrazným prošíváním na obvodu boty, které se nazývaly "maďary" a do nich se nosili tzv " štráfo póno", což byly barevně proužkované ponožky. Aby ta krása byla vidět, kalhoty byly jen ke kotníkům, byly úzké
" trubky s vysokou záložkou. Saka byla barevně výrazná a na hlavě byl účes zvaný "kohout" - byla to rulička spadající do čela. Takže část té módy v trochu modernizované úpravě se nám vrací.
Jana Kollinová
3.5.2018 20:12
Ponožkové téma je nevyčerpatelné a móda nabízí modely nad kterými zůstávají konzervativnější jedinci v němém úžasu. Ale proč se neodlišit. Nejvíce IN byl pan kníže Schwarzenbegr sedící a spící v rudých ponožkách na významném mezinárodním jednání. Ještě jsem četla, že je módním hitem nosit každou ponožku jinou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA