Májové randění
Ilustrační foto: ingimage.com

Májové randění

1. 5. 2018

A je tu. Zase po roce k nám zavítal máj… Květen je určitě právem nejkrásnější měsíc v roce. Nejenom tím, co vyplývá z jeho názvu, že všechno kolem kvete, ale především proto, že je považován za měsíc lásky.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Kdysi bych šla na rande, i kdyby trakaře padaly a nebylo jisté, že ten druhý dorazí. Dnes vystrčím nos na balkon, brr, a rande se nekoná. Naštěstí mám toho, s kým bych šla, stále vedle sebe. Nicméně endorfinů není nikdy dost a mohou se předávat kdykoliv a kdekoliv. Mobil k tomu naštěstí nepotřebujeme. Pěkně jste to skloubila všechno dohromady. :-)
Věra Halátová
Tak nevím, je to doporučení, abych sbalila nějakého starce a vytáhla ho na kopec za účelem dotýkání se ústy? Anebo je to chvála moderních vychytávek? Ty mobily, mám dojem, že v ČR se nadužívají. Jdu, proti mně muž středních let, v jedné ruce plnou tašku nákupu, je vidět, že koupil mraženou drůbež, v druhé ruce mobil u ucha: Ano, jeden a půl mega? No oni se zbláznili. Pošli jim zatím čtvrt mega, to bude stačit. V marketu, starší žena, prohlíží regály, pořád s někým mluví, pak si všimnu, že má takový ten mobil přidělaný za uchem: Tak tyto slepice stojí 60,- tyto 50,- a ještě mají větší za 70,-, tak kterou chceš? A taky mají salát, chceš salát? A co rajčata, máš rajčata? Jo, jo, vezmu. Taky jsem jednou viděla spoluobčana šlapat na kole, řídil jednu rukou, druhou u ucha a telefonoval. Ovšem, nejlepší je, když někdo mluví nahlas do telefonu, zřejmě při konání tělesné potřeby, vedle v kabince na veřejném WC. Prostě: romantika a praktičnost.
Libor Farský
Přeji všem milencům, aby jim při krásném MÁJOVÉM POLIBKU zrovna nezazvonil mobil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%