Olga Knoblochová: Každá žena si zaslouží být krásná
Olga Knoblochová slaví 85 let

Olga Knoblochová: Každá žena si zaslouží být krásná

24. 4. 2018

Svůj pracovní život zasvětila kráse žen, již šedesát let se věnuje kosmetice a líčení. Stála u zrodu vůbec prvního krycího make-upu na světě, který proslul i v Hollywoodu pod značkou Dermacol. I proto se jí říká „Lady Dermacol“. 

rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elen Zajíčková
Jsem moc šťastná, že mojí učitelkou , a to nejenom kosmetiky, ale i života, byla právě paní Olga. A ještě šťastnější jsem, že od roku 1990 , co jsme se seznámily, jsme ve stálém kontaktu . Ona se za ta léta ani trošku nezměnila. Je stále krásná , a to nejenom tělem a tváří, ale především duší. Vždy milá a usměvavá, příjemná a přející. Vždy dokonale upravena a dobře naladěna. Úpřimná , a na nic si nehrající. Okouzlující DÁMA s nevšední noblesou a neutuchajícím šarmem. Paní Olga Knoblochová je skutečně výjimečná! Je mi ctí, že jsem jí v životě mohla potkat. Více o ní se můžete dozvědět z mého zpovídání pro Portál ze dne 5.8. 2014. Děkuji , že si na ní při příležitosti jejich narozenin, redakce vzpomněla.
Alena Várošová
Pěstěná dáma,ať ji elán a šarm dlouho vydrží..Také používám tuto značkui sice jen krém Princess.
Drahomíra Leblochová
Obdivuji, fandím a souhlasím :-)
Marie Doušová
Vzácná to žena........
Jarmila Komberec Jakubcová
Ještě v minulém režimu jsem chodila na její "předváděčky" kosmetiky Dermacol. Kupovala jsem její dekorativní krémy a začala jsem navštěvovat kosmetické ošetření. Od té doby již cca 40 let chodím pravidelně 1x měsíčně na ošetření pleti jak ona doporučovala. Dnes už výrobky firmy Dermacol nepoužívám. Dávám přednost spíše výrobkům z Francie.
Zuzana Pivcová
Hodně žen u nás dá přednost spíš cizím kosmetickým značkám, ale já si čas od času něco z Dermacolu koupím. Na ten vyhlášený krycí make-up v malé tubě si dobře pamatuji už z mládí. Nebyl sice určen pro denní líčení, ale dobře zakrýval různé nedostatky. Jsem ráda, že některé naše firmy přežily a Dermacol k nim patří. Určitě si to zaslouží i paní oslavenkyně, které to velmi sluší.
Alena Vávrová
Paní Olga Knoblochová je stále úžasná dáma, přeji jí mnoho štěstí a zdraví do dalších let.
Olga Škopánová
Paní Olga je úžasná to co vidíme občas na ulicích českých měst už méně.
Hana Šimková
Je zajímavá, poznala jsem ji osobně, protože k ní chodila moje o hodně starší švagrová.Chtěla jsem jít také, ale ona mi řekla, že to ještě vůbec nepotřebuji a teď´už to vlastně nepotřebuji také.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%