
Ilustrační foto: ingimage.com
Šizení potravin. Neuvěříte, co všechno bylo možné najít v jídle
24. 4. 2018Sádra v mouce, cihly v paprice, cukr ve víně. Nemysleme si, že nekvalitní a šizené potraviny jsou fenoménem současnosti. Objevovaly se i v minulosti a šlo o pořádně rafinované metody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
25.4.2018 09:52
Míchání sádry do mouky mne udivuje. Domníval jsem se totiž, že je sádra dražší než mouka, ale hlavně, že po smíchání s vodou ztvrdne. Drceným lidským kostem ve větším měřítku nevěřím, vždyť za všech kultur existovalo rituální pohřbívání. Ovšem drcené cihly v mleté paprice mi nevadí, třeba bude jemnější, ale hlavně proto, že jsem stavař.
Zuzana Pivcová
24.4.2018 10:19
No, vida, takže nejen dnešní metanol. Některé zde uvedené příklady šizení jsou dost hrozné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA