FOTO: WDR
Prostřeno "po německy"
24. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
28.4.2018 10:52
Dagmar, moc hezký článek. Německá preciznost se nedá srovnat s českou povrchností a s věčnou potřebou někoho zesměšňovat a ubírat na důstojnosti. A kam směřujeme? Právě k té povrchnosti. Měj se hezky.
Zdenka Jírová
24.4.2018 23:10
Na Prostřeno jsem se dívala asi 1/2 roku, pak už to bylo nudné a v posledních letech je trapné. Nedívám se, jen občas vidím reklamu na tento program. Proč jsou všechny seriály " nekonečné"? I zpočátku docela dobrý námět se časem vyprázdní a začíná být moc nastavený. A je to už o něčem jiném než jak to začalo. Proto si na seriály dost lidí stěžuje. Dívat se na něco 10 let je trapné.
Eva Balúchová
24.4.2018 22:14
Dáši,jsem ráda,že jsi se po delší době ozvala a seznámila nás jak to dělají u sousedů.Naše Prostřeno se změnilo v reality shov,asi se to divákům takhle líbí.Já už se na to nedívám,ale asi je sledovanost dobrá,proto se stále vysílá.
Věra Ježková
24.4.2018 16:01
Na naše Prostřeno se už několik let nedívám. Souhlasím s Ivanou. Děkuji za dobrý tip na volné chvilky – hezká němčina, pohodové prostředí a recepty.
Mirek Hahn
24.4.2018 10:21
Co k tomu říct....? Podobu pořadu určuje poptávka/sledovanost. Jací jsme - takové máme pořady :-)
Zuzana Pivcová
24.4.2018 09:45
Věřím tomu, že Němci jsou v tomhle daleko zdrženlivější. Díky za informaci!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA