Etiopská žena
Nejexotičtější lidé světa
19. 4. 2018Je mnoho míst na světě, kde se zastavil čas. Lidé žijí tradičním způsobem života v sepjetí s přírodou, bez aut i mobilů. Čtěte, kam se vypravit za nejdrsnější exotikou, do doby kamenné. A možná zde narazíte i na kanibaly.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
21.4.2018 08:44
Článek velmi zajímavý, ale mě tyto zvyky spíše odrazují a ani mě nepřitahují tyto krajiny.
Antonín Vácha
20.4.2018 22:25
Velmi zajímavé čtení. Je fascinující, že v dnešním přetechnizovaném světě jsou pořád ještě takové ostrůvky divočiny. Kéž by vydržely co nejdéle.
Libor Farský
20.4.2018 11:04
Podobné zásahy na vlastním těle domorodců jsou pro mne nejen nepochopitelné, ale přímo odpuzující. Potažmo i piercing a tetování ve střední Evropě.
Zdenka Jírová
20.4.2018 00:07
Velmi zajímavý článek. Netoužila bych ale žádný popisovaný kmen navštívit.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.4.2018 19:56
V severním Thajsku mně zaujaly ženy horských kmentů Da ang.Jejich labutí šíje zdobí množství kovových kroužků, které jim zcela podpírají krk.. V severním Vietnamu v oblasti Sapa mně zaujal kmen H mang..V překrásných krojích pracují na rýžových terasových políčkách. Masaje jsem zažila v Keni, co mně fascinovalo bylo, že tancují v sandálech vyrobených z odložených pneumatik. A v Peru zase ženy nosí vysoké černé klobouky a nádherně vrstvené a zdobené nařasené sukně. Nejvíc potetovaných mužů spatříte na Novém Zélandě.
Zuzana Pivcová
19.4.2018 17:48
Věřte, že na jednu stranu jsou to pro mě vysoce zajímavé informace, na druhou mi však zvláště při pohledu na různé tělesné úpravy doslova naskakuje husí kůže. Při pomyšlení, že třeba ucho je sídlem mnoha reflexních bodů spojených s orgány, si říkám, že si ti lidé zcela poškodí zdraví. I když, kdo ví??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA