Ilustrační foto: ingimage.com
To je šok: Jediné tučné jídlo může vést k onemocnění srdce
19. 4. 2018Nový výzkum odhalil dramatické a téměř okamžité změny v cévách po konzumaci jednoho tučného jídla. Studie vyšla v časopisu Laboratory Investigation a přináší šokující závěry. Především pro milovníky rychlého občerstvení a typických českých jídel.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
20.4.2018 00:15
Proto asi už léta při odběru krve u lékaře musíte přijít nalačno. Na to přišli američtí vědci teprve teď? Podle všech "amerických" výzkumů je s podivem, že lidstvo ještě žije.
Jana Šenbergerová
19.4.2018 13:48
A to netušíme, jak může být nebezpečné vstát ráno s postele. Stejné nebezpečí se skrývá za chmurnými myšlenkami. Omlouvám se za neadekvátní reakci na tak vážné téma, ale nějak nemám chuť si ji odpustit.
Libuše Křapová
19.4.2018 13:21
Já mám pocit, že američtí vědci mají samé šokující výzkumy. Ještě nedávno byly zakázány třeba vejce, máslo, nyní se to doporučuje, to samé je z light potravinami. Nedávno jsem četla, že jsou škodlivější, než potraviny neodtučněné. Řídím se podle toho. Co je americkými vědci zakázáno, je zdravé (samozřejmě v určité míře). Co je doporučeno, tomu se raději vyhnout. Jím, na co mám chuť.
Margita Melegova
19.4.2018 11:35
Vseho s mirou, vcera tucne, dnes sama zelenina, po secteni mi vychazi rovnovaha, tak proc si lamat hlavu.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.4.2018 11:26
Tlustý bůček a různá mastná jídla nejím už asi 30 let. Vždy jsem k tomu měla silný odpor.To si raději dám něco zeleniny.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.4.2018 11:23
Je zajímavé, že nedávno jsem četla zde obrovskou chválu na různé úpravy bůčku a spousta íčkařů byla nadšena.
Věra Ježková
19.4.2018 11:19
Tučná jídla mi nechutnají, ani nedělají dobře. Ovšem třeba takové teplé, nebo i studené škvarky, to je něco!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA