Ilustrační foto: ingimage.com
Venoušku, Venoušku, to se dělá…?
18. 4. 2018Článek z 15.4. o lásce v pokročilém věku mě inspiroval ke glose z nedávné osobní zkušenosti…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
19.4.2018 06:33
Taky jsem znala paní, co si v 92 letech přivezla domů z lázní o 11 let mladšího vdovce a ožila. Prožili spolu ještě pěkné tři roky.
Zdenka Jírová
19.4.2018 00:03
Podobnou historku znám . Něco podobného prožívala maminka mé přítelkyně, jen trochu zvláštní bylo, že její milý byl asi o 25 let mladší.Stará paní zahodila několik přebytečných kil, kterých se marně zbavovala léta a se svým milým chodila na procházku do parku, drželi se za ruce a líbali na cestičce. Sice jim to zalíbení trvalo jen několik let, ale stará paní si asi konečně prožila romantickou lásku.
Dana Puchalská
18.4.2018 18:34
Náš hodně starý soused( v 98 letech )zase vyprávěl svým dětem, že má milenku co za ním den co den chodí. Tak ať ho tak neruší odpoledne telefonem. O tom že mu nosí denní tisk se už ale nepřiznal. Byl moc milý až do posledních chvil. Moc ráda na něj vzpomínám.
Zuzana Pivcová
18.4.2018 11:18
Vzpomněla jsem si na svou známou Olinku, dnes již na pravdě boží, která nám v 85 letech vyprávěla, jak pozve nějakého známého vdovce na oběd a on na ni bere a ona dělá drahoty. Ve skutečnosti to asi bylo trochu jinak, ale její vyprávění bylo roztomile dojemné. Podobně jako tento článek.
Marie Doušová
18.4.2018 10:09
S úsměvem a s radostí jsem si tento článek přečetla. Ať jim tam stále svítí sluníčko a radují se z nových dní.
Hana Šimková
18.4.2018 07:35
Jo, láska je láska a Vaši mamince se dá jenom trochu závidět i přes tu její nemoc. Krásné, je také, že má hodnou a starostlivou dceru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA