FOTO: VOZP
Vojenská má dobré jméno
26. 4. 2018V České republice v současné době funguje sedm zdravotních pojišťoven. Kromě největší Všeobecné zdravotní pojišťovny je tu dalších šest takzvaných zaměstnaneckých pojišťoven. K těm větším patří Vojenská zdravotní pojišťovna (VoZP). Pro novinky z oblasti péče o pojištěnce jsme se vydali za jejím ředitelem Josefem Diesslem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.4.2018 18:28
U VoZP jsem už mnoho let, co jsem pracovala ve vojenském archivu. Ale nikdy jsem speciálních nabídek nevyužívala. To však neznamená, že se nestarám o své zdraví. Zkrátka to zrovna nebylo něco "mně na tělo". Ale co se týče třeba stomatologie nebo mammografu, jako zdejší pojištěnec jsem nikdy neměla problémy, právě někde i naopak. Vzpomínám si, že právě v 90. letech si třeba museli pacienti některých pojišťoven připlácet na léky i některé úkony, zatímco VoZP to měla zdarma. Nebo nás jako nové pacienty hned ochotně brali. Dnes nevím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA