FOTO: pinterest.com
Vzory: Obdivované i zatracované
22. 4. 2018Květy různých barev a tvarů. Ptáčci, zvířátka, autíčka, abstraktní motivy. To vše se objevuje na halenkách, šatech, tričkách. Někdo vzorované oblečení miluje, někdo nenávidí. Někdo tvrdí, že se hodí jen pro mladé, jiný je naopak přesvědčen, že takzvaně rozzáří klidně i osmdesátiletou dámu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Leblochová
24.4.2018 17:19
Děkuji za inspiraci. V mém šatníku nemám strakaté věci, ale na těchto modelkách se mi líbí.
Zdenka Jírová
23.4.2018 23:19
Dámě na č. 1a na posledném obrázku učitě není přes 60 let a dámy na obrázcích č. 8 a 9 vypadají jak komické staré ze starých divadelních komedií. Mám ráda barevné oblečení, ale vypadat jak papoušek nemusím. Černou nosím jen jako doplňkovou barvu, většinou kalhoty, sukně a nim něco barevnějšího.
Marie Doušová
23.4.2018 15:52
Dámám to opravdu sluší a den je hned prozářenější.Jako mladá jsem nosila širokou sukni s vysokým pasem,plnou květin a k tomu jemné bílé tílko.Dokonce jsem si sama lecos ušila. Budu muset obnovit šatník trochu do vesela.
Zuzana Pivcová
22.4.2018 19:36
Zimní oblečení bývá (alespoň při cestě MHD v Praze) hodně tmavě jednotvárné. S jarem překvapivě rozkvete i oblečení.
Věra Ježková
22.4.2018 17:54
Příliš barevné oblečení moc nemusím; zdejší modely se mi líbí, až na jpg. 7, 8, 4, 3.
Alena Várošová
22.4.2018 17:02
Když je barevná móda dobře zvolena,ne jenom aby jsme vypadaly šik ale i také aby nás velké a barevné vzory nerozšiřovaly,ty které k tomu mají skony. Barevná móda se mi líbí i na seniorkách..Hezký den!!!
Martina Lichnovská
22.4.2018 15:31
Děkuji za inspiraci. Se vzoryy se musí opatrně, aby se netloukly- nejlépe jen jeden. Ale tdy jsou všechny obrázky moc krásné a dámám to luší.
Jana Šenbergerová
22.4.2018 14:39
Proč ne. Barevný svět je nejen veselejší, ale i krásnější. To je vidět na jarních zahrádkách, kdy od bílých a žlutých tónů přecházejí k dalším barvám. Mám ráda strakatiny, i když můj šatník tomu neodpovídá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA