Bikiny nebo tankini? Co nosily ženy dříve a v čem se koupou dnes?
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Bikiny nebo tankini? Co nosily ženy dříve a v čem se koupou dnes?

16. 4. 2018

Žádný jiný druh oděvu neprošel takovými změnami jako plavky. Generace současných seniorek ještě pamatuje, když se doma šily z obyčejných látek. Mnohé dámy také zažily dobu, kdy bikiny vzbuzovaly pohoršení.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Macháčková
Ať chci nebo nechci, stejně se koukám na ty, které jsou v těch plavkách.
Věra Ježková
Líbí se mi (zleva doprava) č. 3, 5, 9, 13, 16. Já ovšem plavky už řadu let nepotřebuji. Nechodím se opalovat, ani koupat.
Libuše Křapová
Shodly jsme se, Ali. nevěděla jsem původně, že je to č. 5, když jsou skoro na konci, ale líbí se mi moc. Mám podobné, ale laděné do zelena. A jinak - kdysi jsem si plavky uháčkovala.Bbylo to pracné, moc to drželo vodu, ale byla jsem za hvězdu :-)
Alena Tollarová
Jednoduché plavky5, ty bych brala hned! :)
Libor Farský
To je krásně lustrovaný článeček také pro mužské oči. Mne téma dámské módy velmi zajímá a podnikl jsem na internetu i exkurz do její historie v průběhu staletí. Třeba se tohoto tématu někdy ujme paní Hofmanová, tím by mne moc potěšila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%