Ilustrační foto: pixabay.com
Hýčkejme si své nohy
15. 4. 2018Průměrný dospělý člověk údajně udělá za jeden den devět tisíc kroků a za celý život by mu jejich počet stačil na obejití rovníku. Nohy jsou po srdci nejzatěžovanějším orgánem, ale současně i nejvíce zanedbávaným. Staráme se o ně obvykle až ve chvíli, kdy se připomenou nějakou bolestí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
21.4.2018 19:51
Dělám nohám co jim na očích vidím a přesto mě zlobí. Už jsou totiž hodně ochozené a chtějí víc odpočívat. Tak jim to dopřeji.
Olga Škopánová
17.4.2018 08:48
A já bych k paní Tollarové ještě dodala a když žena nechce vypadat že jí je její vzhled už úplně ukradený. Kromě vložek do bot postrádám další informace jak o nohy pečovat.
Zuzana Pivcová
16.4.2018 17:46
Raději to už ze své situace nebudu komentovat. Některá poškození jsou nevratná. Každý, kdo má čiperné nohy, má velkou výhru. Obdobně jako spánek.
Alena Tollarová
16.4.2018 13:29
Nožky nutně potřebuji mít ve stavu, aby mě byly ochotny bez bolesti nosit. Snažím se dát jim, co žádají. Ale koupit vhodnou obuv pro starší generaci, to věru není o radosti z nakupování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA