Mám ráda kuchařské knihy VI.díl
Foto: autorka

Mám ráda kuchařské knihy VI.díl

17. 4. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Budu a to vám všem slibuji, jako že se Dana jmenuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Přečetla jsem si všechny díly o kuchaření. Moc zajímavé a nejvíce mně zaujal Pálify knedlík. Určitě vyzkouším. Dík Dano a piš dál.
Alena Tollarová
Pállfy knedlík s 8 houskami a 8 vejci vařený hodinu a půl? Tak to není nic pro mě. Ale takovou růži ze šunky bych mohla zkusit :)
Věra Ježková
Danko, zase bezva. :-)
Jana Šenbergerová
V kuchařských knihách si už dnes většinou jen prohlížím obrázky a vařím z toho, co dům dá a mě zrovna napadne. Čte se to hezky a určitě i dobře chutná, ale ... :-)
Dana Puchalská
Libore to kdybych věděla. Ale hlavní je to, že se líbí.
Dana Puchalská
Jarko Lakraj tu 1 1/2hodinu uvádí vyhlášená kuchařka D. M. R. Aneb ,, jak jsem vyhledala,, tak předávám dál.
Hana Rypáčková
Tak s recepty jsem měla společné jen to posypání pažitkou. Už je docela veliká...
Libor Farský
Danko, odkud je ta pěkná titulní fotka, z nějakého muzea?
Libor Farský
Danko, s Tebou je zábava vždy - dnes mne zaujala redaktorská specialita s tak složitou přípravou, že ten den bude nutná odstávka periodika. Ovšem výsledkem bude nejen chutný zážitek, ale i pastva pro oči, což z celého srdce přeji redakci i všem pozvaným.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%