FOTO: autorka
Setkání v Liberci 11.4.2018
14. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
16.4.2018 10:20
Děkuji za milá slova, daly jste mi vítr do plachet, abych občas něco napsala. To setkání v Liberci bych ráda zorganizovala, jen co budu mít oko trochu v pořádku a všude bude plno květů.. Bertice
Olga Štolbová
16.4.2018 10:09
Evi, až mě zamrazilo, že jsem to prošvihla. A naštěstí to nebylo celoíčkové, i tak trochu závidím, Ještěd jsem už dlouho neviděla zblízka a na vlastní oči. Docela bych brala jarní liberecké setkání, ta pražská už trochu zevšedněla. Na jeden den by nás moc nebylo, ale pár by se našlo. A nejen Liberec, míst na jednodenní setkání by se našlo... Hezké počteníčko, díky. *****
Hana Rypáčková
16.4.2018 08:31
Pěkné počtení. Zrovna jsem ti volala, když jsi Milušku doprovázela ...Prima, děvčata.
Lenka Hudečková
16.4.2018 06:50
Evičko, krásně jsi to popsala, svižně, přesně tak, jaký byl Váš den. Prima jste si ho užily... díky za sdílení :-), jsi ☼
Dagmar Bartušková
15.4.2018 11:11
Evo, článek mě pobavil. Zajímavé fotky, jak ta Brána borců, tak u toho klandru ten kočičí hřbet.
Lidmila Nejedlá
15.4.2018 09:33
Evi, to je hezké sdělení o návštěvě Blešky. Hezky jste si to užily a já jsem se pobavila.
Marie Novotná
15.4.2018 07:42
Prima setkání.Po výstupu bych lezla asi jak ty u zábradlí.Tak jdu trénovat a díky za hezký článek a foto.
Hana Polednová
14.4.2018 20:44
Evi, super setkání a je na vás vidět, že jste si to užily. Miluška je fajn, 2x za mnou byla v lázních a také jsme si bezva popovídaly. A hezky si to popsala včetně krásných fotek. Moc se mi to líbí.
Zuzana Pivcová
14.4.2018 20:37
Jste obě veselé, tak se vám ten den vydařil. A to je v každém případě dobře. Díky za vyprávění.
Alena Várošová
14.4.2018 19:39
Evo,krásné fotky a také krásné vyorávění o vašem setkání. To já bych ti ty kytičky určitě pochválila ty miluji, spíš jak rajčata a salát.Hezký večer.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA