Plzeň 8.-10.6.2018

Plzeň 8.-10.6.2018

13. 4. 2018
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Jelikož jsem zůstala v penzionu sama, přesuň mě Helo do dvojáku. Díky.
Marie Novotná
Zdenko,Majka má ubytování u kamarádky,psala o tom hned na začátku.Danka bude jistě také dobrý nocležník,neboj. :-)
Zdenka Žichovská
Až teď jsem si přečetla, že Majka ubytování zrušila, tak tedy OK.
Zdenka Žichovská
Majka Seitlová byla přihášena do čtveřice s námi (MN, JH, ZŽ), proč ta změna?
Jarmila Komberec Jakubcová
Připojuji se k Helence - poslední místo v bungalovu je už obsazené, zájem má L.Křapová a tím máme v 5t bungalovech 20 osob.Všichni máte uhrazenou zálohu 370,--Kč což je částka za jednu noc. Doplatek za druhou uhradíte na recepci.Pokud nemáte od mně zaslaný voucher napište a já ho přepošlu.
Helenka Vambleki
Penziony v blízkosti Campu jsem zajišťovala tři. Jeden neobsadíme vůbec, objednávku jsem zrušila, protože v tuto chvíli máme k dispozici 8 míst a jedno v bungalovech. To ale už brzy nemusí být pravda, protože v době našeho setkání je akce přímo v Campu-Stezka vína/něco jako vinné slavnosti/ a proto byl o bungalovy dost těžký boj, který jsme vyhráli díky včas zaplacené záloze. Majku Seitlovou připočítáme do zúčastněných a v dalším článku o setkání se vás budeme ptát na počet pátečních večeří. Takže organizační výbor stále pracuje, občas si zanadává, když se něco nedaří, ale o to větší radost má, když téměř vše klape a na společné chvíle se všichni těšíte. My se těšíme taky a teď jdu objednat počasí ☼ ☼ ☼
Eva Mužíková
Bertic OK. Dík za článek, musím si na něj udělat čas, abych si ho vychutnala.
Marie Novotná
Poznat nepoznané a vidět známé i dosud neznámé, tak to se těším a abych si to užila, tak si pobyt prodloužím o pár nocí. Vše zařízeno. Děkuji za info.
Olga Štolbová
Díky za info, i u nás OK.
Danuše Onderková
U mne OK.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%