Ilustrační foto: pixabay.com
Ztracená peněženka
10. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
11.4.2018 13:27
Peněženku jsem naštěstí nikdy neztratila ani se mi neztratila, leč ten pocit, kdy hrabu v kabelce a ne a ne ji vyhrabat, znám velmi dobře. Ze svých jiných, tu více, tu méně bolestivých ztrát jsem se tu vypsala nedávno pod názvem Ztracenka.
Anna Potůčková
10.4.2018 18:07
Náš tatka, když jsme byly se sestrou na 1.stupni ve škole vyzkoušel jak se zachovají lidé na ulici a vyhodil na ulici na chodník svoji vyřazenou peněženku, do níž dal lístek na který napsal " Našel jsi h---o ! " A s námi pak z okna za záclonou sledoval, zda ji někdo zvedne. Stalo se tak, hned do ní samozřejmě dotyčná osoba nahlédla, a hbitě ní pak mrskla do trávy.
Jana Šenbergerová
10.4.2018 14:34
Možná tu opravdu jen platilo, že příležitost dělá zloděje, ale také jste mohla narazit na profesionálku. Také jsem jednou nebyla ve střehu a v polském butiku přišla o peníze na šaty do tanečních pro dceru.
Zuzana Pivcová
10.4.2018 09:35
Se zapomenutou kabelkou mám obdobný zážitek jako Vy. Nenechala jsem ji však viset na vozíku, ale stát na odkládacím stole u dveří obchodu (Billa na Florenci) a bezstarostně jsem odešla jen s nákupní taškou, ačkoliv jsem zvyklá nosit obojí. Jely jsme pak se sestrou tramvají na nám. Republiky a šly do Obecního domu koupit si vstupenky na koncert. Teprve u pokladny jsem zjistila, že jsem bez kabelky. Tak úprk tramvají zpět, ale to už uteklo hodně času. Na stole v obchodě samozřejmě nic. Vrhla jsem se k nejbližší pokladní a ta tu kabelku měla u sebe schovanou. Nevím, kdo ji odevzdal, ale byla jsem šťastná, hlavně kvůli dokladům. Ještě dávno předtím mi však zmizela peněženka z kabelky, aniž bych zjistila, kdy. Říct, že to byla jen Vaše vina, je dost jednostranné a vlastně to dává zlodějům větší šanci. Asi jako reklama nějaké pojišťovny, co jsem nedávno četla: Když vám chmatáci vykradou byt, my vám to uhradíme.
Libor Farský
10.4.2018 09:05
Stát se to mně, tak bych si vůbec nebyl jistý, jestli jsem peněženku nenechal doma anebo ji neztratil někde jinde. Možná bych ji pak našel doma v ledničce. (Smajlík)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA