Zážitky z cestování
Ilustrační foto: pixabay.com

Zážitky z cestování

11. 4. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Podle ČD musí být cestující zřejmě vševěd? Hanko, nezbývá než doufat, že podobné cestovní "radosti" již máte oba na hodně dlouho vyčerpány.
Eva Mužíková
Hani, takové trampoty se bohužel stávají. Hlavně že jste se ve zdraví sešli. Hezký příspěvek.
Danuše Onderková
Hani, ten začátek mi připomněl cestování do Loučné, když jsme se míjely na nádraží. Tři vlaky - Pendolino, mezinárodní a rychlík se zpožděním od 20 do 280 minut a všechny tři měly příjezd na jedno nástupiště vlastně ve stejnou dobu. Při dotazu jestli to je opravdu tak, se na mne na informacích podívala blbě a vztekle mi odpověděla: "Když to tam je napsané tak asi jo". Stačilo, aby vysvětlila problém v Bohumíně a vše by se vyřešilo. Určitě bychom se tenkrát potkaly.
Libor Farský
Jede vláček, kolejáček... Hlavně, s humorem!
Marie Novotná
Ano, i moje zkušenosti s ČD jsou občas,, humorné ''. Informace na pokladně jsem si ověřovala po telefonu, na pokladně Vstřícnost ochota, po telefonu , strohost, nevrlost a mylné info.
Marie Seitlová
Cestování je někdy horor. A v informacích nejsou kompetentní pracovnice.
Hana Rypáčková
Výluky mě taky děsí.
Hana Práglová
VĖRKO,to je logické..taška má uši,kufr kolečka a manžel funkční nožičky...☺☺
Věra Ježková
To pořadí je dobré: Tašku, kufr a manžela nechávám... Nejsem dobrodruh, z toho bych byla hodně nervózní a rozmrzelá.
Jana Šenbergerová
Cestování v těchto časech, to je opravdu lahůdka. A jak píše níže Elena, v našich končinách obzvlášť. Vy jste si to opravdu užili.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%