Foto: autorka
Dvě cesty vlakem
10. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.4.2018 08:33
Vlaďko, poznala bych hradecké nádraží, jezdím tam léta za sestrou. Dříve autem a autobusem, v posledních létech využívám výhod pohodlného vlaku. Z Liberce se dostanu téměř kamkoliv, vyhovuje mi možnost pohybu, který v autobusech chybí. Také cestování se psem bylo bezproblémové, mohl se mnou jezdit v jakémkoliv vlaku, bez nutnosti přepravky.
Vladislava Dejmková
12.4.2018 11:14
Na fotografiích je hradecké nádraží, co se týká pardubického, musím se polepšit. Je to jedno z mála moderních nádraží postavených ve 2.polovině minulého století. Většina nádraží v ČR je výrazně starší.
Vladislava Dejmková
12.4.2018 11:12
Ano, cesta v dětství vedla z Pardubic do Jilemnice, cesta v současnosti vede z Hradce Králové do Benešova u Prahy.
Lidmila Nejedlá
10.4.2018 19:44
Jo, asi to vím. Moc hezky jsi popsala změny, které se na železnici udály od našeho dětství po věk seniorský.
Věra Ježková
10.4.2018 18:22
Nepodařilo. Dané končiny moc neznám. Vlakem jezdím v posledních letech minimálně; nejčastěji do Kolína.
Zuzana Pivcová
10.4.2018 11:27
Zatím se mi podařilo rozluštit jen oba cíle Vašich cest, a to jen díky tomu, že v prvním případě je to přece jen blízko města, kde jsem jako dítě bydlela (a navíc jsem tam narozená!), a v druhém případě tímto směrem jezdím v létě na chalupu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA