ilustrační foto: pixabay.com
Diogénův syndrom mi nehrozí!
10. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
5.5.2018 10:25
Pro Marii S. Podle mé babičky sbírání knoflíků znamená bídu, ale už to asi nebude pravda. Znám několik dost movitých lidí, kteří mají sbírky knoflíků. V jednom pořadu Lucie Bílá ukazovala část své knoflíkové sbírky. Nedávno jsem jednu plechovou krabici knoflíků vyhodila, ale ke zvratu v mých financích nedošlo. :-)))
Eva Mužíková
14.4.2018 22:25
Zrovna dnes jsem, jako již po několikáté prohrábla šatník a velkou hromadu ošacení odnesla. Nemám s tím problém, něco rozdám potřebným, něco rozstříhám na hadry a hadříky, něco odložím ke kontejneru.
Marie Ženatová
12.4.2018 18:16
V mém věku už toho také nechci moc hromadit, spíš rozdávám a dávám na charitu...
Hana Rypáčková
12.4.2018 08:19
Tolik se o to snažím....Většinou nepotřebné věci dám na chatu a pak teprve vyhodím..To už jde snadněji.
Jana Kollinová
11.4.2018 11:43
Ivano, děkuji za video, které je krásným nostalgickým bonusem k mému článku.
Jana Kollinová
11.4.2018 11:32
Děkuji všem za příspěvky a přeji sílu odložit nepotřebné věci, informace, pseudopřátele a hlavně špatné vzpomínky. :-)
Alena Tollarová
11.4.2018 08:37
Kolik věcí jsem v záchvatu uklízecí mánie vyhodila a dnes je mi to líto! A kolik věcí jsem už dávno vyhodit měla a neudělala jsem to!
Jarmila Komberec Jakubcová
11.4.2018 08:32
Nic nehromadím, jsem ve věku kdy mohu jen rozdávat. Nechci aby moji pozůstalí museli objednávat kontejner na odpad.Dříve jsem si všude na svých cestách kupovala nějaké suvenýry. To už nedělám. Stačí pár fotek v počítači. Oblečení každý rok roztřídím, nepotřebné jde do Charity.
Marie Seitlová
11.4.2018 08:27
Že se hromadění takhle jmenuje, jsem nevěděla. Něco je mi líto vyhodit, jsou to věci spojené za vzpomínkami. Oblečení nosím do Charity. Ale mám na věci přestupní stanici, nejdříve do garáže a pak vyhodit. Vždy si říkám, vyhodit hned, .....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA