Mám ráda kuchařské knihy V.
Foto: autorka

Mám ráda kuchařské knihy V.

9. 4. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Já kuchařky skoro nečtu, vařím poslepu , ale památeční mám schované. ZAVAŘUJI DOST, JE MI LÍTO OVOCE A PAK NABÍZÍM A VNUCUJI.. ČÍM JSOU VNOUČATA ODROSTLEJŠÍ, TÍM MÉNĚ ÚSPĚŠNĚ.
Věra Lišková
Zavařování podle Sandtlerky byla práce pomalu na celý den. Cituji z návodu na zavařování: Sklenice namočíme do studené vody , nejlépe přes noc, pak v teplé vodě důkladně umyjeme, deset minut sklenice vyvaříme, víčka, umyjeme, vyvaříme. Na nálev se převařovala voda s cukrem. Souhlasím, bylo to náročné.
Lidmila Nejedlá
Zavařovala jsem všechno, co příroda dala. Lesní jahody, když jsem otevřela o vánocích, tak to byla nádherná vůně a dobrota. Višně jsem nakládala do rumu a jednou jsem je dala dětem jako kompot. Zjistila jsem to, až když se šklebily.
Marie Seitlová
Zajímavé, pokud mám ovoce, tak ještě zavařuji. Častěji ale mrazím. Recept na červený angrešt mi připomíná mou babičku. Nějak tak ho dělala a já to měla moc ráda.
Dana Puchalská
My měli doma masovky a pak ty sklenice s pružinou. A máma neustále vyprávěla o celofánu. Tak jsem ho musela kupovat. Bylo to v tzv. přířezech. Ale to je fakt historie. Bylo mi sladkých 17 let. A ještě jsem je polepovala s popisovala.
Alena Tollarová
Dneska se zavazuje, ale my jsme doma reksovali a měli k tomu reksovky. Nebo rexovky?
Dana Puchalská
Možná to bude ono. Díky za informaci. Blbosti vládnou světem :-) jsi první kdo mi dal vědět. Je to prostě oříšek.
Naděžda Špásová
Dano, asi to bude blbina, ale bobřina je výměšek bobra Castor fiber, našla jsem to na netu, ale pokud se to týká jídla, tak by to třeba mohlo být maso z bobra, nebo kůže z téhož živočicha. Ha ha :-)
Věra Ježková
Dano, díky za pohodové a zajímavé čtení. Nezavařuji, nemám ráda sladké měkké ovoce. Ovšem tvé recepty vypadají lákavě. :-)
Margita Melegova
Myslim, ze by mne nektere recepty mohli inspirovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%