Foto: Anna Čipová
Otvírání pramenů v Luhačovicích
7. 5. 2018Vzhledem k blížícímu se termínu zařazujeme pro zájemce ještě jednou tento příspěvek. Podle sdělení Majky Seitlové existuje i možnost přespání (dvě noci) pro dvě osoby. Tak neváhejte!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
11.4.2018 22:30
Majko, přivezu Ti ten bílý koniklec. Jeden z těch co loni ještě nekvetly - letos už kvetou - je bílý.
Marie Seitlová
10.4.2018 23:53
Danuš, pár lidí tam bude oba dny, byl problém sehnat ubytování. Tak si vyber sobotu nebo neděli.
Jitka Caklová
10.4.2018 07:54
Věhlasné lázně, otvírání pramenů..... Viděla jsem fotky z minulého roku a už chystám "módes róbes" :-) :-) Děvčata díky!!
Zdenka Jírová
10.4.2018 01:35
V Luhačovicích jsem byla dvakrát v lázních a moc se mi líbily Jsou už pro mne nyní moc daleko, abych tam jela ale vzpomínám na ně moc ráda.
Eliška Murasová
9.4.2018 21:08
Hlásím, že se k Vám ráda přidám, jen nevím, jak vstanu na vlak, co jede v 7h....
Dagmar Bartušková
9.4.2018 11:51
Těším se na ty prameny pozvání a poznání. Lázně mi možná budou inspirací pro někdy příště...
Marie Seitlová
9.4.2018 08:03
Spojení do Luhačovic i na jeden den dobré od Prahy i od Ostravy. V Luhačovicích je vlak v 9:18 a zpět jede v 16:31 nebo 18:20. Já takto pojedu ráno, tak se můžeme potkat již ve vlaku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA