Mexiko - země indiánů a mesticů
Foto: autorka

Mexiko - země indiánů a mesticů

7. 4. 2018

Mexiko je federativní republika složená z 31 mexických států a má přibližně 125 000 000 obyvatel. Země plná společenských rozdílů, drogových kartelů, státní policie, krásné přírody, dech beroucí památek a hor odpadků.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Mesarčová
Krásné a tolik podobné mým zážitkům. :-D
Marie Seitlová
Blanko, krásná reportáž a moc pěkné fotky. Mexiko jsi mi pěkně přiblížila, také by mě lákalo.
Libor Farský
Cítím totéž, co Zuzana a Ivana, jsem okouzlen.
Věra Ježková
Blanko, tak ti to netrvalo dlouho. Musela to být moc zajímavá cesta. Mě by ale nelákala – tak velký cestovatel nejsem a exotiku nemusím. Fotky jsem si ale prohlédla ráda. Díky.
Alena Vávrová
Dík, za pro mne velice zajímavou reportáž včetně fotek.
Naděžda Špásová
Blanko, určitě to byl zážitek na celý život a umíš to hezky podat. Fotky máš moc pěkné. Za sebe musím říct, že mě Mexiko vůbec neláká. Aztéky občas skouknu v TV a to mi stačí. Dobrodružství nemám v povaze, jsem tak trochu zápecák. Pokud bych jela za kopečky, tak jen za teplem a mořem. :-)
Zuzana Pivcová
Krásné a mystické a pak zase civilní a kritické, moc se mi to líbí a děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%