Ilustrační foto: pixabay.com
Proč právě já?
9. 1. 2016Otázku „proč právě já“ si pokládáme většinou v kritických situacích svého života. Proč právě já jsem takhle nemocen? Proč právě já mám těžce nemocné dítě? Proč právě já si vybrala muže tyrana?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
24.9.2016 19:42
Jste úžasně silná žena. Přeji Vám hodně štěstí . Vy určitě nad nemocí vyhrajete.
Danuše Brázdová
21.9.2016 11:46
Váš článek mě dojal až k slzám... Otázku "proč právě já" si totiž už kladu čtyři roky. Jen mám trošku jiné zdravotní problémy.. Přeji Vám hodně zdraví !
Zuzana Pivcová
9.1.2016 20:09
Milé ženy. nepatřím sece k těm, které by život vesele protančily, ale zhoubné nemoci jsem sama zdolávat nemusela. Vážím si hluboce každé, která to dokázala a zde to otevřeně napsala a tím dala víru někomu dalšímu. Jsem přesvědčena, že nemoc není trest, nespravedlnost a neodvratný konec, je to pláč a prosba bolavého těla a duše. Každý, kdo to pochopí a stane se spojencem a vlastním léčitelem, bude mít šanci žít dál a krásně jinak.
Naděžda Špásová
9.1.2016 19:04
Já jsem si tuhle otázku kladla v 56, když mi objevili rakovinu. Teď, když si na to vzpomenu, co to všechno obnáší, tak si říkám, že jsem měla štěstí. Teď už neřeším prkotiny, i když lidská blbost mě vždycky spolehlivě vytočí. Mám nemocnou sestru a moc si přeji, aby všechno vydržela a pevně věřím, že bude v pořádku.
Marie Magdalena Klosová
9.1.2016 16:17
Myslím,že tyto životní zkoušky jsou důležité a překonáme-li je,dodají nám sílu.Nikdy si nekladu otázku "proč právě já".V životě se vše děje z nějakého důvodu a většinou nevíme proč,nebo se to objasní až později.NIC NENÍ NÁHODA a vše je,jak má být.mm
Alena Várošová
9.1.2016 16:17
Když už někdo napíše takový článek a svěří se na portálu o své nemoci,tak to svěčí,že jste statečná žena.přeji Vám hodně zdraví a šťastný život.5*
Elena Valeriánová
9.1.2016 15:48
Kdybych mohla dala bych za ten článek deset hvězdiček. Mluvil mi z duše.
Alena Vávrová
9.1.2016 14:21
Tenkrát jsem to nečetla, ale i dnes mohu napsat, že je v tom hodně pravdy a zkušeností mnohých z nás, mne nevyjímajíc. I když ne všechny prožité stresy se týkaly mne samotné, ale též členů rodiny. Děkuji.
Jana Šenbergerová
9.1.2016 14:06
Ivanko, je skvělé, že jste se o své těžce nabyté zkušenosti podělila. Řadě lidí to může pomoci srovnat se s těmi svými. Váš článek navíc ukazuje, jak je dobré mít kolem sebe blízké duše. Vaši muži se o vás hlavně báli, a to nemají rádi. Dostali se do situace, kdy nemohli být nad věcí, kdy nebylo v jejich "mužných" silách cokoliv změnit. Dělali pro vás to nejlepší, co v dané situaci byli schopni dělat. My ženy většinou víc věříme a také víme o věcech mezi nebem a zemí, takže hledáme skulinky, jak je propojit, a to často zcela nevědomky. Z tou zkouškou máte pravdu, kdyby o ni nešlo, nebyla byste tu. Také jsem se dopracovala k poznání, že co mě nezabije, to mě posílí. Líp se s ním žije, i když není zárukou. Přeji vám a vašim blízkým dlouhá léta ve zdraví a pohodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA