Proč právě já?
Ilustrační foto: pixabay.com

Proč právě já?

9. 1. 2016

Otázku „proč právě já“ si pokládáme většinou v kritických situacích svého života. Proč právě já jsem takhle nemocen? Proč právě já mám těžce nemocné dítě? Proč právě já si vybrala muže tyrana?

Můj příběh nemoci rakovina
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Jste úžasně silná žena. Přeji Vám hodně štěstí . Vy určitě nad nemocí vyhrajete.
Danuše Brázdová
Váš článek mě dojal až k slzám... Otázku "proč právě já" si totiž už kladu čtyři roky. Jen mám trošku jiné zdravotní problémy.. Přeji Vám hodně zdraví !
Zuzana Pivcová
pardon, sice
Zuzana Pivcová
Milé ženy. nepatřím sece k těm, které by život vesele protančily, ale zhoubné nemoci jsem sama zdolávat nemusela. Vážím si hluboce každé, která to dokázala a zde to otevřeně napsala a tím dala víru někomu dalšímu. Jsem přesvědčena, že nemoc není trest, nespravedlnost a neodvratný konec, je to pláč a prosba bolavého těla a duše. Každý, kdo to pochopí a stane se spojencem a vlastním léčitelem, bude mít šanci žít dál a krásně jinak.
Naděžda Špásová
Já jsem si tuhle otázku kladla v 56, když mi objevili rakovinu. Teď, když si na to vzpomenu, co to všechno obnáší, tak si říkám, že jsem měla štěstí. Teď už neřeším prkotiny, i když lidská blbost mě vždycky spolehlivě vytočí. Mám nemocnou sestru a moc si přeji, aby všechno vydržela a pevně věřím, že bude v pořádku.
Marie Magdalena Klosová
Myslím,že tyto životní zkoušky jsou důležité a překonáme-li je,dodají nám sílu.Nikdy si nekladu otázku "proč právě já".V životě se vše děje z nějakého důvodu a většinou nevíme proč,nebo se to objasní až později.NIC NENÍ NÁHODA a vše je,jak má být.mm
Alena Várošová
Když už někdo napíše takový článek a svěří se na portálu o své nemoci,tak to svěčí,že jste statečná žena.přeji Vám hodně zdraví a šťastný život.5*
Elena Valeriánová
Kdybych mohla dala bych za ten článek deset hvězdiček. Mluvil mi z duše.
Alena Vávrová
Tenkrát jsem to nečetla, ale i dnes mohu napsat, že je v tom hodně pravdy a zkušeností mnohých z nás, mne nevyjímajíc. I když ne všechny prožité stresy se týkaly mne samotné, ale též členů rodiny. Děkuji.
Jana Šenbergerová
Ivanko, je skvělé, že jste se o své těžce nabyté zkušenosti podělila. Řadě lidí to může pomoci srovnat se s těmi svými. Váš článek navíc ukazuje, jak je dobré mít kolem sebe blízké duše. Vaši muži se o vás hlavně báli, a to nemají rádi. Dostali se do situace, kdy nemohli být nad věcí, kdy nebylo v jejich "mužných" silách cokoliv změnit. Dělali pro vás to nejlepší, co v dané situaci byli schopni dělat. My ženy většinou víc věříme a také víme o věcech mezi nebem a zemí, takže hledáme skulinky, jak je propojit, a to často zcela nevědomky. Z tou zkouškou máte pravdu, kdyby o ni nešlo, nebyla byste tu. Také jsem se dopracovala k poznání, že co mě nezabije, to mě posílí. Líp se s ním žije, i když není zárukou. Přeji vám a vašim blízkým dlouhá léta ve zdraví a pohodě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%