Šest zásad, jak žít v penzi s partnerem
Ilustrační foto: ingimage.com

Šest zásad, jak žít v penzi s partnerem

18. 4. 2018

Šťastni ti, kteří poslední fázi života mohou trávit s partnerem, partnerkou. Tak si to obvykle myslí lidé, kteří v té době zůstali sami. Jenže zadaní jim často říkají: sundejte růžové brýle, čím déle jsou dva lidé spolu, tím je to náročnější.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Halátová
Já si myslím, že dvojice, která spolu žije od svatby až do důchodu, si nějaké "prkotiny" vyřeší sama, bez nahlížení do Šesti zásad, jak žít v penzi s partnerem. Když změním jídelníček a manželovi se to nebude líbit, no tak mi to řekne a já mu uvařím to, co chce on. A o sobě pochybuji, že na stará kolena si místo vepřového dám nějaké zrní. Psa bych do toho netahala, já to znám, že: Ze starýho vola závodní kobylu neuděláš.
Libor Farský
Takže opět je tu ono známé pořekadlo "starého psa novým kouskům nenaučíš", ale šikovně rozšířené i na fenky a doplňující větu o "ani staré kousky neodnaučíš". Bohužel ne každý pár se dožije stáří pohromadě a mně je líto, že ani má zesnulá manželka mě nenapomíná.
Dana Puchalská
Moc hezký a skutečně pravdivý článek.
Marie Doušová
Když se chce, jde všechno i soužití s partnerem v seniorském věku. Mám štěstí , že si s manželem vycházíme vstříc a zbytečně se neprudíme.Manžela si vážím a jsem ráda ,že je se mnou rád.
Blanka Macháčková
Co se v mládí naučíš, ve stáří jak když najdeš. Takže ty rady jsou pro juniory a ne seniory. Nedovedu si představit, že někdo chce předělat seniora.
Jaroslav Rodzenák
Hezké a pravdivé ....
Anna Najmanová
Dobrý den, to je pěkně, rozumně napsaný článek. Jak ale tyto zásady dodržovat, když je jeden z partnerů těžce nemocný a ještě tělesně postižený? Nedá se s ním vůbec mluvit, natož se od něj hnout. Přeji hezký den. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%