Na dovolenou se psem… Autem? Proč ne!
Ilustrační foto: pixabay.com

Na dovolenou se psem… Autem? Proč ne!

3. 4. 2018

Řada psích páníčků se shoduje na tom, že cestování se psem je při nejmenším náročné – chlupy, vytí, strach z hluku, neposednost nebo dokonce i nevolnost – to všechno vám může vaši cestu znepříjemnit.

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Co pes to různé - jeden můj boxer nesnášel jízdu autem a pouštěl tiché pšouky, no pěkně to vonělo. Můj poslední pejsek - choďák Mystynka - ze začátku byly děsné problémy i na krátkou přepravu, nyní už je to v pořádku a jízdu snáší dobře , mám hatchbach /hečbek/ i20 a pro dva a psa plně dostačující.
Eva Mužíková
Takže asi tak:... Já jsem nikdy neriskovala jakýkoliv problém volným uložením Bertíka na sedačce. Měl jednak autopás, který je opravdu bezpečný a pro psa pohodlný. Když jsme jeli na kratší vzdálenost, umístila jsem na zadní sedačku přepravku odpovídající velikosti, připevněnou bezp. pásy. Byl to jeho " oblíbený domeček" do kterého lezl s nadšením. Ta nám sloužila i jako zázemí na závodech, výstavých a pod. Byla to součást jeho života. Nikdy auto neznečistil zvratky, sem tam nějaký chlup, či bláto ze špatně otřených tlapek. Když jsem jela na nákup, čekal v autě, mnohdy usnu. Nechala jsem mu volný pohyb, v případě tepla pootevřené okénko. Nikdy by si kdokoliv netroufnul do toho otvoru strčit ruku, byl opravdu dobrý hlídač. Zkrátka i v tomto směru . cestování v jakémkoliv dopravním prostředku byl skvělý. Každému majiteli bych takového pejska ze srdce přála. Bertice.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%