Praděd, jedno z nejdrsnějších míst v Česku. FOTO: archiv autorky
Praděd, jedno z nejdrsnějších míst v Česku
25. 3. 2018Víte, že má Česko ledovec? Místo, kde první sníh padá v září, lyžuje se zde do konce dubna a sníh se drží ještě v květnu? Je to Praděd, magické místo, blízko kterého se slétávají čarodějnice a pracovat tu vydrží jen opravdoví horalové.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
25.3.2018 23:08
Praděd jsem poznala v zimě i v létě , kdy jsem ho poctivě vyšlapala a nechala si orzítkovat všechny boudy na cestě jako potvrzenku, že jsem tam byla osobně. hezky jste to popsala, je to " dědeků, jak mu říkali v Jeseníkách,,kde jsem byla měsíc v lázních a podnikla řadu skvělých výletů.
Marie Ženatová
25.3.2018 08:39
Díky moc za výborný článek a vynikající fotografie. Připomenuly mi můj pobyt v této krajině, kdy jsem ji celou projížděla na běžkách a okolní příroda byla právě taková jako na těchto snímcích - byly to skutečně přímo pohádkové dny v zimní sněhové nádheře a když svítilo sluníčko tak byly obdivuhodné zážitky z krásy krajiny skutečně nepřekonatelné...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA