Žízeň v Praze? To ne!
Titulní foto: pixabay.com, ostatní fotografie: autorka

Žízeň v Praze? To ne!

22. 3. 2018

Každoročně se slaví 22. březen jako Světový den vody. Máme příležitost radovat se z toho, že u nás ji zatím ještě máme! Dovolím si malé zamyšlení, k němuž mne dovedla moje nedávná návštěva Vodního domu.

výročí
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jarko, zajímavá reportáž, zase jsem o něco chytřejší. Dala jsi si s ní velkou práci, včetně fotek a výsledek je na ***************
Alena Vávrová
Jarko, děkuji za opravdu zásadní informace o vodě ze Želivky. V těchto místech jsem před lety byla (ve Zruči) na týden. rodinné rekreaci, tak jsem si to moc ráda připomněla tvými perfektními informacemi, fotografiemi i mapkou. mapkou
Elena Valeriánová
Skvělá reportáž a fotky nemají chybu. Jaruško, palec nahoru!
Jitka Caklová
Jarko, díky za moc pěkný článek a zároveň dobrý tip na výlet. Hodnotu vody zatím neumíme docenit. V mém zamyšlení ohledně potřeby vody by nechyběly bazény. Kdo se zamyslí nad tím, jak velká by musela být nádrž, aby se do ní vešlo nemalé množství PITNÉ vody, každoročně, kvůli pár letním dnům, napuštěné do bazénů.
Zuzana Pivcová
Jarko, to je výborný článek, a to po stránce věcných informací i Tvým vlastním přístupem k problému. Díky.
Libor Farský
Ano, važme si našich vodních zdrojů a braňme je všemi prostředky před jejich znečišťováním!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%