Ilustrační foto: ingimage.com
Obava ze závislosti na lécích? Poplašná zpráva, říká Jan Cimický
22. 3. 2018Mediální kampaň, varující před závislostí na lécích, se dostala do absurdní roviny: lékař pacientovi předepíše lék, po týdnu přijde nemocný na kontrolu a stěžuje si, že mu je pořád stejně špatně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
24.3.2018 07:30
Já bych na tom, Haničko, ocenil, že výrobce léků upozornil na nebezpečí oslepnutí, když je budeš užívat. To se nevidí často ...
Dagmar Bartušková
23.3.2018 21:26
Léky beru jen v případě nesnesitelné bolesti, jako je např. bolest zubu. Nerada trpím. To je naštěstí krátkodobé. :-) Příbalový leták si vždycky přečtu. Nevim, co je bolest hlavy nebo horečka. A se spánkem nemívám problémy. Díky bohu!
Jarmila Komberec Jakubcová
23.3.2018 19:20
Nikdy jsem žádné léky nepotřebovala a je tomu doposud. Ráno piji vodu s citronem a medem, jím česněk co nejvíce a miluji zeleninu. Myslím, že jsem zdravá, denně cvičím, chodím na vycházky a prostě žiji.Nic mně nebolí a ani netrápí. Jen kdy jedu do zahraničí beru si občas půlku prášku na spaní. Chodím na preventivní prohlídky každý rok, k zubařce 2x ročně.
Věra Ježková
23.3.2018 16:20
Léky po hrstech nejím, jsem ochotna vydržet i snesitelnou bolest, abych si prášek nevzala. Ovšem pokud uznám, že jsou pro mě nezbytné, užívám je i dlouhodobě. Např. v minulosti hormony. A Herpesin si beru hned, jak se opar začne hlásit. Protože s EBV a oslabenou imunitou nehodlám žertovat.
Hana Šimková
23.3.2018 12:53
Mně jeden příbalový leták informoval, že jestli oslepnu, mám hned vyhledat lékaře. Neřekl ale jak ho chudák slepá najdu.
Zuzana Pivcová
23.3.2018 10:01
Patřím k těm, kteří se lékům co nejvíce vyhýbají, to říkám na rovinu. Zvlášť ty proti bolesti mě nedostanou. Když jsem měla před pár lety pásový opar, přidala mi obvodní lékařka lék proti bolesti. Já jsem však žádné výrazné neměla a pomohla jsem si přírodními prostředky. Při kontrole paní doktorka žasla, jak mám vše pěkně zaschlé a zacelené (Herpesin by to asi sám nezvládl) a zeptala se, zda beru ten Aulin. Řekla jsem, že ne, načež na mě začala pěkně zhurta: To ho tedy brát budete, proč myslíte, že jsem vám ho dala? .... Je to normální?? Stejně jsem ho nebrala a za 14 dní jsem jela na Kypr.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA