FOTO: autorka
Foto z pouti nezarmoutí
15. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
18.3.2018 12:42
Jé Matěj a pouť. To bylo v dětství super. Přejeli jsme se všichni cukrovou vatou, pak tou sladkou limonádou,buřty,hořčicí co tekla a kapalná na oblečení. Celou cestu domů jsme byli všichni tak zničení a doma jsme pak usnuli jako když nás do vody hodí. Ráda na to vzpomínám, ale nikdy jsem nevlezla na horskou dráhu.
Věra Ježková
17.3.2018 07:56
Ještě jednou děkuji. Bylo mi líto těch dvou poníků, kteří tam jen trpně stáli a nechali na sebe nasednout děti, aby je svezli několikrát dokola na dřevěném plácku malém jako dlaň. Jestli tohle není týrání zvířat …
Anna Čípová
17.3.2018 06:23
Nikdy jsem na Matějské pouti nebyla. Střelnice, malý a velký řetízkový kolotoč, houpačky a když přijely labutě, tak to bylo něco. Takové byly poutě na vesnicích. Věrko, moc pěkná fotoreportáž.
Alena Vávrová
16.3.2018 21:17
Moc pěkné fotky. Na Matějskou jsme jezdívali s dětmi. Mnohem později tam pak jezdili mladí s malým Matějem. Na Výstavišti jsem byla naposledy na Den dětí a svezla se beze strachu a bez nehody poprvé v životě na ruském kole. Pouťové srdce z lásky jsem letos dostala i darovala, a to i bez Matějské ;-). Taky nesnáším kravál a velký mumraj lidí. Atrakce k nám jezdí pravidelně v letní sezóně, když je na Máchači hodně lidí, naštěstí ten bengál nemám z první ruky.
Lidmila Nejedlá
16.3.2018 19:18
Věrko, krásně jsi to nafotila. Já hluk a chaos nemám ráda. Naši mladí tam chodí každý rok a lezou na ty nejhorší atrakce. Nemohu se dívat na to, jak visí hlavou dolů a někam je to vystřelí. Šla bych nejspíš do střelnice.
Věra Ježková
16.3.2018 16:30
Děvčata, děkuji i vám dalším. Jsem ráda, že jsem vás trochu potěšila. Maruško, to musel být hodně nepříjemný zážitek. Po takovém už bych taky na žádnou atrakci nevlezla.
Naděžda Špásová
16.3.2018 15:23
Věro, ty fotky jsou krásné. V Praze jsem několik let žila a mám pocit, že jsem na Matějské jednou byla. Ale jistá si tím nejsem. Asi to nebylo tenkrát nic moc.
Marie Doušová
16.3.2018 09:46
Na matějské pouti jsem byla jen jednou s tetou jako 10-ti letá holka a odnesla jsem si hrozný zážitek. Přemluvila jsem tetu na Ruské kolo. Nejdříve nechtěla, ale když viděla jak jsem smutná ,tak se nechala přemluvit. Ruské kolo se dalo do pohybu a mi se ocitly v nebi. Dole lidičky vypadali jako malí mravenci. Jenže hned při druhém otočení se něco zaseklo a my zůstaly viset nahoře. Teta mi celou dobu spílala, že kdyby to věděla, tak nikam se mnou nejde. Dolů jsme se dostávali hodně složitě. Přijel jeřáb a jeden zub po druhém nás spouštěli dolů. Od té doby jsem na žádné atrakce nelezla a teta už také se mnou nikdy na žádnou pouť nechtěla jít.
Alena Tollarová
16.3.2018 09:03
Na matějské jsem nikdy nebyla. Ale když jsem jela na setkání do "sedmy", prošla jsem se parkem a pouť tam už najížděla. Líbí se mi ta fotka ruského kola, kde je vidět konec té nebeské pokličky. Napěchovat prkenice, počkat na sluníčko a tradááá. Atrakce se pak přesunou blíž k nám pod Říp na jinou slavnou pouť. Vloni byla strašná zima, třeba se letos počasí ukáže v lepším světle.
Věra Ježková
16.3.2018 06:58
Borku, tobě samostatně. Děkuji, moc jsi mě potěšil a rozesmál. To mi ještě nikdo neřekl. A dočkat se na stará kolena takových krásných slov … :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA