Chováte slepice? Budete se divit, ale je to v módě
Ilustrační foto: pixabay.com

Chováte slepice? Budete se divit, ale je to v módě

10. 3. 2018

Minimální náklady, poměrně málo práce a velká odměna - radost z čerstvých vajíček. To jsou důvody, proč je nyní domácí chov slepic v módě. Už neplatí, že slípky chovají jen babičky z vesnice. Naopak, pořizují si je manažeři, lékaři, maminky na mateřských dovolených.

domácí mazlíčci zvířata
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Neumím si představit, že bych na domečku chovala slepice.Kde bydlím je nikdo nechová. A po přečtení knihy "Vejce a já" ani náhodou bych je nechtěla.těch pár vajec co potřebuji si koupím v supermarketu.
Dagmar Bartušková
Slípky nechovám. Stravuji se v restauracích, kde je mi jedno, jestli bude jídlo z domácích nebo ze "státních' vajec. V bytě chovám dvě želvy, které doposud žádné vejce nesnesly. A hlavně - jsou tiché. Nesnáším druh slepic, který se jen doma popelí a nebo, když jsou vypuštěné, kdákaji a kdákaji o ničem. Vysávají energii a já prchám. Ano, vím, není nad domácí, žluťoučká vejce, ale nemusím mít všechno. Kokodák!
Dana Puchalská
Panečku, to jsem se zase vzdělala. Kdo zažil slepice ví o čem je řeč. Stačí zalistovat v knize ,,Vejce a já,,. Ještě že někteří nepodléhají tzv.,,módní vlně,, a nechovají ty pipky na balkoně.
Elena Valeriánová
Musím se smát. Jsem "módní" už spoustu let, snad celý život. Jedno je fakt, že i slepice, tak jako vše živé, chce své. Myslet si, že vajíčko je levná záležitost a je to tak trochu exotika je trošičku za vlasy přitažené.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%