Foto: autorka
Krása kamenů
7. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
7.3.2018 13:34
Nadi, krásné, díky moc...ty kameny se mi hodně líbí, hlavně ta fotka, co jsi dneska dala na FD :-)
Alena Vávrová
7.3.2018 12:43
Dík, Naďo! Jelikož jsem šutroložka, tak mě to dost zaujalo. Už jsem na takové výstavě nebyla hodně dlouho.
Zuzana Pivcová
7.3.2018 11:21
Shodou okolností jsme byly minulou sobotu se sestrou a jednou kamarádkou na pravidelné prodejní výstavě minerálů Geosvět, která byla tentokrát přemístěna do hotelu Olympik. Tam jsou minerály z různých lokalit ve světě a pochopitelně i mnoho cizích prodejců a vysoké ceny. Zhruba dvě třetiny výstavy však tvoří šperky. Já mám ale ráda přírodní kameny, ani ne broušené (tedy kromě rozříznutých pecek polodrahokamů). Kdysi už jsem zde příspěvek z obdobné výstavy měla, takže by to z mé strany nebylo tak zajímavé. Máš pěkné fotky exponátů i prostředí, díky.
Marie Doušová
7.3.2018 11:15
Jakákoliv výstava kamenů je mojí vášní ,vždy se nemohu odtrhnout nad krásou přírodních a opracovaných kamenů. Mám sama pár krásných šperků s pravými kameny i kameny z přírody. Také chodím na různé aukce s kameny , kde se musím držet , abych neutrácela. Dokonce jsem už hodně kamenů rozdala a nechala si vltavíny,růženíny,opály atd.Jsem už stará a tak se pozvolna zbavuji věcí o kterých vím , že moje dcery nemusí.Děkuji za krásné povídání a snímky moc mě potěšily.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA