Ilustrační foto: ingimage.com
Jemné vlasy nemusejí být prokletím, když víte, jak o ně pečovat
6. 3. 2018Příroda nadělila každé z nás jinak a ne každá žena se může pyšnit objemnou a oslnivě zářící hustou hřívou. Mnoho žen se spíše potýká s jemnými, věčně poletujícími vlasy, které brzy plihnou a jdou jen obtížně tvarovat do bohatého účesu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
jarkadudova a
15.4.2025 16:19
Měla jsem hodně podobný problém – vlasy se mi začaly najednou lámat, vypadávat, zhoršila se kvalita. Nakonec se ukázalo, že mi chyběly důležité živiny. Hodně mi pomohlo zaměřit se na vnitřní výživu vlasů – konkrétně doplněk stravy Foligo, který má biotin, zinek, selen a další látky přímo na podporu vlasů. K tomu jsem přidala víc bílkovin do jídelníčku a pila kolagen. Z venku jen jemný šampon bez sulfátů, výživné masky a žádné fénování na horko. Změna byla znát asi po 2–3 měsících, ale pokračuju v tom dál.
Oldřiška Šolcová
25.2.2025 09:26
Já mám hlavně problém že se mi vlasy začaly hrozně lámat. Jak konečky tak celkově i délky jsou zničené a dost vypadávají. Hlavně se to stalo dost náhle, vlasy jsem měla hezké a během několika měsíců se stalo tohle, nevíte co by zatím mohlo stát a co by mi mohlo pomoct?
nina hor
27.11.2018 10:54
Dobrý den
mě dost pomohlo pár tipu odtud
http://www.esmina.cz/slabe-vlasy-chyba-je-v-peci-o-pokozku-hlavy/
dost mi pomahaji dobré sampony se silikonem
Jana Šenbergerová
10.5.2018 11:07
Mám sice jemné vlasy, ale naštěstí jich mám hodně. Také mají tendenci chovat se jako chmýří, ale to jsem prozatím vyřešila barvením, které je dostatečně zpevňuje. Nemohu je však nechat ostříhat příliš nakrátko, to si s nimi neporadím. Postrádám ukázku účesů z jemných vlasů.
Marie Doušová
6.3.2018 14:05
Nikdy jsem neměla jemné vlasy . Vlasy jsem měla husté ,silné , rovné a dlouhé. Toužila jsem po jemných vlnitých vlasech, ale každý asi chce, co nemá. Poučný a zajímavý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA