Praha 11 je věkem obyvatel druhou nejstarší městskou částí Prahy, říká starosta Ing. Petr Jirava
Foto: autorka

Praha 11 je věkem obyvatel druhou nejstarší městskou částí Prahy, říká starosta Ing. Petr Jirava

7. 3. 2018

Pro nezasvěcené uvádím informaci, že Praha 11 zahrnuje katastrální území Chodov, Háje (Jižní Město) a leží na území městského obvodu Praha 4. Velkou část území zaujímají sídliště Jižní Město I a II.

Soutěž - Radnice vlídné k seniorům
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Jsem ostuda, protože si stále myslím, že Praha má tak nějak 10 mil. obyvatel :) Máte to tam u vás na Praze 11 dobře zařízené. Zdá se, že senioři nejsou na poslední místě zájmu a to je dobře. Kdyby tak u nás byly takové vycházky i jiné aktivity, jo to by bylo.
Libor Farský
Zuzko, ačkoliv jsem vyrůstal v Praze, nechápu to číslování. Tak jak je to, že Praha 11 je městský obvod Praha 4 ???
Věra Ježková
Prahu 11 mám trochu z nohy. Jezdím tam jen za maminkou do Domova pro seniory Háje. Ten je vynikající.
Dana Puchalská
Ano. Je to veliká část Prahy 4. Pracovala a dojížděla jsem tam MHD docela dlouhou dobu.Cca 6 let. A když se tam stavělo byla to síla. Známí tam dostali byt jako náhradu za zbourané domy ve Vysočanech. Když jsem tam byla poprvé tak jsem je litovala a zároveň i obdivovala jak mohou žít na staveništi. Teď je zo tam o dost lepší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%