Foto: autorka
Patička, aneb má kouzelnice pedikérka
4. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Mesarčová
3.10.2018 12:05
Velká gratulace mé Patičce - umístila se na mistrovství ČR a SR v medicinální pedikure na druhém místě. Jsem opravdu v dobrých a umných rukou.
Jana Mesarčová
24.4.2018 07:49
od chvíle, kdy se pravidelně nechávám o nožky postarat, je mi lépe po těle, nebolí hlava ...neuhýbám otlakům a mozolům z bot, lépe se mi zpevňuje pánevní oblast a chodím rovně, tedy krční oblast je též odlehčená ...lepší dát za výbornou pedikérskou práci groše, než pseudo lékům s krásnými krabičkami :-)
Zdenka Jírová
7.3.2018 01:10
Právě včera jasem byla na pedikúře, tak mám nožky jak baletka. O nohy dbám sama, suchou pedikúru pomocí pilníků si dělám sama. Občas se ale svěřuji odborníkům.
Alena Várošová
6.3.2018 12:30
Zajímavý a čtivý článek se zkušenostmi odborné pracovnice - pedikérky..Na pedikuru nechodím,dělám si ji sama a jednou za čas rok,dva si nechám pediklru udělat odborně.Ale vyjde to asi nastejno s tím,že si odpočinu na křese,popovídám, zaplatím a odcházím s dobrým pocitem,že jsem konečně něco pro sebe udělala.Hezký den!!!
Alena Tollarová
6.3.2018 08:53
V životě jsem u žádné "patičky" nebyla, ale po přečtení tohoto článku mám chuť za ní vyrazit.
Hana Polednová
5.3.2018 00:26
V životě jsem na pedikúře neyla, protože si mohu doteď toto vykonávat sama a nemusím za to platit. Běžně během týdne ošetřuji své nohy a masáž lze provádět kdykoíliv, na rozdíl od zad.
Zuzana Pivcová
4.3.2018 19:43
Pedikúra je příjemná a rozhodně chodidlům uleví. Škoda, že nepomůže také od halluxů. :-D Příběh "zákaznice na úrovni" mě překvapil. Asi by si měla každá už před ošetřením ujasnit, co chce a co ji to bude stát. Jako třeba při dentální hygieně. Paní pedikérce přeji takových klientek co nejméně.
Věra Ježková
4.3.2018 16:13
Na pedikúře jsem ještě nebyla; i když připouštím, že to může být příjemné. Koupila jsem si v Tchibo nějakou německou sadu na pedikúru a jsem s ní moc spokojena. Pochvaluje si ji i kamarádka, které jsem ji dala k narozeninám. A krémíčky si kupuji v DM.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA