FOTO: autorka
Tiché rozhovory s domácími spotřebiči
27. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
1.3.2018 08:29
Článek mě pobavil a viděla jsem se v něm. Při současných mrazech si také povídám se svým autem, které nastartuje napoprvé a tak ho chválím a chválím.
Naděžda Špásová
28.2.2018 15:00
Komunikaci s domácími vymoženostmi praktikuji denně. Myslím, že to dělá každá normální ženská, protože jí k tomu váže citové pouto k těmto přístrojům.
Libor Farský
28.2.2018 09:18
Já mám tentýž problém v autě Suzuki. Každou chvíli začnou něco signalizovat taková barevná svítítka anebo zesilující se pípání, jenže jsem auto koupil použité bez manuálu, který bych mohl vozit sebou. A tak, kromě nezapnutých bezpečnostních pásů, nevím o čem to je. Z PC jsem to vytisknout nemohl, byly by to stovky stránek.
Jana Šenbergerová
27.2.2018 20:33
V naší domácnosti naštěstí nic nepípá, stejně bychom to neslyšeli. I případné sirény by určitě slyšeli všichni sousedé kromě nás. Stačí mobily. Povídám si nahlas většinou jen s ledničkou a pračkou, když se mi zdá, že je slyším. To totiž většinou nevěstí nic dobrého, tak je ukecávám. Zatím se mi to daří. Pěkně jste nás provedla svou "ozvučenou" kuchyní. :-)
Zuzana Pivcová
27.2.2018 20:02
Jste správná humoristka a Vaše články se mi líbí. Umíte trefně zpracovat,co ostatní jen zažívají. Jelikož mám domácích spotřebičů minimum, jsem tedy o to méně ohrožená jejich výpadkem. ovšem na druhou stranu pak klasicky myju nádobí ve dřezu, nárazově peču v remosce a kafe zalévám z konvice atd. :-D
Hana Rypáčková
27.2.2018 19:46
To, jak na mě spotřebiče pískají, mi hodně vadí. Říkám:"No jo, slyším, nejsem hluchá, nezblázni se .." Ano, u dětí, které mají různé plotny , často zaheslované, to vzdávám...
Věra Lišková
27.2.2018 19:25
Doma mi spotřebiče poslouchají, horší je to na návštěvě. U dcery jsem chtěla zavařit okurky, přinesla jsem si z komory elektrický zavařovací hrnec, s ním nebyl problém, jednoduchou funkci jsem pochopila i já. Zasekla jsem se na vážení, digitální váha zavěšená na zdi, kde jsem chtěla pro jistotu zvážit množství cukru a soli do nálevu, vážila nějak divně. Ať jsem mačkala na čudlík o sto šest, podařilo se mi nastavit vážení pouze v anglických uncích a librách. Jako na potvoru, byl ten krám, dřívější dárek ode mne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA