Foto: autorka
Sníh je pro děti radost
25. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
28.2.2018 08:44
Jsem ráda, že to vidíte stejně, mne vozili bratři do školky na saních :) a pak, vidím tu radost v očích svých vnuků.
Zdenka Jírová
27.2.2018 23:39
Kde ty loňské sněhy jsou! 0bě své dcery jsem v zimě vozila i po městě na saních s opěrkou, protože s kočárkem to nešlo vyjet k nám na kopec. Dnes se u nás už vůbec nesáňkuje, není na čem.
Alena Tollarová
27.2.2018 19:42
To je dobře, že si Tvoji kluci užili sáňkování aspoň na chvíli. Ti moji by si, nebýt návštěvy 11. prosince, kdy tam náhodou napadl běloučký prašan a jedno odpoledne bobovali, sníh ani nepamatovali.
Naděžda Špásová
26.2.2018 16:33
Danko, kluci jsou fešáci. Taky si vzpomínám na zimy u nás na vesnici. A zamrzlý rybník od prosince do března. No nic, toho už se asi nedočkáme. :-)
Hana Rypáčková
26.2.2018 07:51
Celá naše rodina miluje sníh a každou volnou chvíli jsou na lyžích .Letos si fakt užívají. Taky sníh mluji. Tak se dětem nedivím. Prima, že si kluci užili.
Jana Šenbergerová
25.2.2018 19:32
Moje dcery i vnoučata naštěstí nejsou po mně a také si umí zimní radovánky pěkně užívat. Hezky jste si to spolu užívali.
Zuzana Pivcová
25.2.2018 19:20
Pro nás jako děti zima se sněhem také znamenala mnoho. A což teprve pro kluky, kteří na sníh nejsou zvyklí. Moc hezky jsi to vylíčila!
Eliška Murasová
25.2.2018 19:00
My máme kousek vedle školní hřiště, které má kopec a při každém, sebemenším nasněšžení je tam okamžitě fůra saňkujících a lyžujících děti. Tak ráda je pozoruju.
Marie Doušová
25.2.2018 16:21
Dříve jsme jako děti zažily opravdu hodně sněhu a také jsme měly vhodné kopce , které jsou dnes zastavěny domy .Dnešní děti i když napadne sníh nemají moc příležitostí sáňkovat nebo lyžovat blízko domova. Vyprávění je hezky napsané a fotky jsou také výstižné.
Věra Ježková
25.2.2018 15:51
Hezký příběh hezky vyprávěný. Jako dítě jsem také měla sníh moc ráda a radovala se z každého sebemenšího kopečku vhodného k sáňkování, který rodiče v Praze našli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA