Husice nilské na Labi
FOTO: autorka

Husice nilské na Labi

21. 2. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Zajímavý pták - ta husice. Dám si u Vltavy pozor, jestli tam náhodou na ně nekápnu. Díky.
Marie Seitlová
Ali, tam máte ale živo, moc pěkně jsi je nafotila. Díky za zajímavý článek.
Eva Balúchová
Krásný článek,krásné fotky.Díky za rozšíření obzorů.
Lidmila Nejedlá
Husy jsou krásné, vůbec bych se neurazila, kdyby mi někdo řekl, že jsem husa. U nás na Labi nejsou, tak díky za fotky.
Elena Valeriánová
Aleno, ty jsi prostě dítě štěstěny. Jsou to nádherní ptáci, nikdy jsem je naživo neviděla. Ale úplně cítím to tvoje "lovecké" napětí. Husice k nám neletaji, ale už třetím rokem sem zalétává morčák velký. Letos jsem zatím viděla dva samečky a jednu samičku, ale jen dva dny. Teď už jsou zase pryč. Bezva fotky, jako vždy.
Zdenka Jírová
Krásný článek. Já mám také vždy radost, když objevím nějaké zajímavé zvířátko nebo ptáka a mohu trochu nahlédnout do jeho soukromí. O husicích nilských jsem ještě neslyšela.
Eva Mužíková
Ali, Ty jsi úžasná!!!!! Pamatuji se na ty fotky z roku 2016, tenkrát jsme tuším hadali o jaký druh se jedná.
Eliška Murasová
Ali, bezva článek, a parádní fotky! Se ví, že Ty umíš!
Jana Šenbergerová
Krása!
Marie Novotná

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%