Ilustrační foto: ingimage.com
Jsou muži lepší kuchaři?
22. 2. 2018Doma většinou vaří ženy. Ale když se podíváme do světa profesionální gastronomie, šéfkuchaři jsou zpravidla muži. A takzvanou světovou kuchařskou elitu tvoří také převážně muži. Náhoda? Nebo pro to existuje nějaké vysvětlení?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
23.2.2018 13:57
Určitě jsou muži lepší a rádi experimentují a vždy se to dá jíst No ale kdo má po nich uklízet ty kopy nádobí. Muž taky rád vaří a vnuk je kuchař,který se tomu profesně už nevěnuje.Je to dřina,jak tady někdo napsal.
František Pašingr
23.2.2018 00:51
Žena vaří podle receptu. Buď z kuchařky nebo od maminky, kdežto muž experimentuje. Málokdy se mi podařilo nějaké jídlo zopakovat. Každé bylo jiné. Až v poslední době jsem si začal psát vlastní recepty, abych je při dalším pokusu stejně pozměnil.
Hana Rypáčková
22.2.2018 16:28
Mám vnuka skvělého kuchaře v Bellevue, vystřídal toho už dost a baví ho ho to i živí.
Marie Doušová
22.2.2018 14:30
Nevím jestli jsou lepší muži nebo ženy , ale věřím , že kdo umí ,ten umí a kdo neumí tak se snaží.
Olga Škopánová
22.2.2018 09:27
Ženy ovšem chybí na vedoucích postech i v jiných oborech než jen v gastronomii to bychom pak mohli říct že pro ženy není politika finančnictví atd. Dosaď si každý sám.
Dana Puchalská
22.2.2018 08:29
Jednoznačně muži. Vím o čem mluvím. Mám totiž doma pana kuchaře. A prostředí jako je kuchyně patří mezi mužské domény. Ale zase ve studené kuchyni jsou někdy dobré i ženy. Ale já bych to nedělala ani náhodou. Je to šílená dřina a než se propracuje kuchař na vrchol je to dlouhá doba a málokdo to vydrží. Manžel to dělá jenom 50 let. Vyučil se u nejlepších kuchařů té doby a sjezdil s vařečkou hezký kus světa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA