Foto: autorka
Fotoreportáž: Únor bílý...?
15. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
19.2.2018 16:45
NADI, nedávej si pokoj, byla by to škoda, Jak píšeš, každý se může rozhodnout, zda nakoukne či ne. Já patřím k těm prvním, nakukuji ráda.
Zdenka Jírová
17.2.2018 01:33
Fotky jsou krásné a oblaka taky. Já se ráda na ně dívám a také je fotím. Vždy si vzpomenu na Karla Hynka Máchu ... " bílé obláčky dálným nebem plynou..."
Lenka Hudečková
16.2.2018 16:54
Nadi, mraky jsou a budou vždy suprové...líbí se mi...a taky se jich asi nikdy nepřekoukám :-). Moc pěkné, u nás jsou pole bílá, hlavně kolem Teplé a směrem k Mariánkám :-). Dneska bylo od rána krásně slunečně, takže u nás sníh zmizel. ☼
Naděžda Špásová
16.2.2018 10:54
Moc všem děkuji. Elenko, to je houbička, zapomněla jsem to tam napsat. :-)
Věra Ježková
16.2.2018 08:22
Naďo, na prohlížení vašich fotek trpělivosti netřeba. Vždyť přinášejí radost. Děkuji.
Elena Valeriánová
16.2.2018 06:36
Nebeské divadlo je k neokoukání. A ten pes na zádech nemá chybu. Zajímalo by mě, co to je úžasné záhadnou kuličku na fotce 15. Děkuji.
Alena Tollarová
15.2.2018 22:41
Jo, jo, taky jsem si v úterý užila bílou podívanou na nebi, když už není na zemi.
Marie Seitlová
15.2.2018 19:49
Naďo, únor není bílý, ale mraky máš nádherné. To u nás je stále smog, takovou modrou oblohu jsem dlouho neviděla. Tak dík za ni.
Blanka Macháčková
15.2.2018 19:44
Věřím, že si tu procházku hezky užíváš. Z těch fotografií je to vidět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA