Foto: autorka
Vycházka
14. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
17.2.2018 15:56
Potvrzuji, že vycházka to byla opravdu moc hezká a zajímavá. Byla jsem tam společně právě díky Marušce. Jen nechápu, že na fotce "Zastavení" (tady předposlední foto) já jdu, nebo snad stojím se zkříženýma nohama? Povídání i fotky prima, moc Ti děkuji.
Lidmila Nejedlá
16.2.2018 15:33
Maruško, moc hezká vycházka. Možná jste potkali i pana Hliníka. I v Poděbradech jsou ledňáčci a skorci. Je to nádhera je pozorovat.
Hana Rypáčková
15.2.2018 07:56
Humpolec znám z "Vesničky..." a jen do blízkosti jsem se dostala. Želivka je krásná zadumaná řeka, hezká vycházka. Na Zichpil jsem zvědavá.
Eva Mužíková
14.2.2018 21:43
Další hezké vyprávění a fotečky. Skorce jsem u nás neviděla, nebo jsem jej viděla, ale neznala...
Alena Tollarová
14.2.2018 21:37
Měli jste hezkou procházku. Já myslím na to, jestli je letos zamrzlý Vaňovský vodopád, ke kterému jsme se vloni s kamarádkou plazily po čtyřech. Asi ne. A líbí mi, že o ptactvu vám vyprávěl pan Sýkora.
Marie Seitlová
14.2.2018 20:59
Maruško, také by se mi taková vycházka líbila. V těch místech jsem nikdy nebyla. Dík za článek i fotky, pěkné.
Naděžda Špásová
14.2.2018 19:48
Maruško, ta procházka musela být moc pěkná, protože na fotkách je to znát. Nám se tady může o sněhu jenom zdát. A ještě se mi to rýmuje.
Elena Valeriánová
14.2.2018 17:19
I já bych si na takovou procházku s chutí vyšlápla. U nás na řece žije spoustu skorců, jsou rychlí a dobří potápěči. Je to neskutečné, to jejich ponoření do ledové vody.
Zuzana Pivcová
14.2.2018 16:45
Taková vycházka s odborným průvodcem by se mi líbila. A výklad o přírodě a vztahu k ní asi ještě víc než o kulturních památkách. Moc hezké, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA