Foto: autorka
Tatranský ladový dóm
12. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
13.2.2018 21:39
Jsem ráda, že jsem si mohla virtuálně projít ledovým královstvím, které nemohu vidět na vlastní oči. Díky za zprostředkování zážitku.
Marie Doušová
13.2.2018 08:43
Do Tater jsem jezdila jako mladá s dětmi na rekreaci . Bylo tam vždy nádherně. Nyní už jen vzpomínám. Díky za krásné fotky.
Hana Polednová
12.2.2018 23:17
Majko, nádherný zážitek, fotky se mi moc líbí, hezky si to zdokumentovala. Stojí to za to vidět.
Hana Práglová
12.2.2018 22:59
ANO,PŘIPOJUJI SE KE KONSTATOVÁNÍ MAJKY---TATRY JSOU KRÁSNÉ VE VŠECH 4 ROČNÍCH OBDOBÍCH!!!
Jaroslava Handlová
12.2.2018 22:23
Majko, to musí být nádhera, vidět ta díla v reálu. Obdivuji tvůrce, kteří to sochají - zebou mě ruce jen při pomyšlení, že bych se měla těch kusů ledu dotýkat, natož proměnit tu mrazivou, tvrdou hmotu do tak nádherné podoby.
Elena Valeriánová
12.2.2018 20:19
Majko, díky za fotky. Je to úžasné, že je můžeme vidět i když jen zprostředkovaně.
Anna Čípová
12.2.2018 19:31
Majko, tak tomu říkám nádhera. Letošní ledové sochy na Pustevnách byly velmi slabé. Díky za reportáž.
Věra Ježková
12.2.2018 18:52
Krása, díky. V Popradu jsme byli před několika lety na dovolené v létě; už se tam nedostaneme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA