Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Macháčková
9.2.2018 15:44
Vaše fotografie se nikdy neomrzí. Není potřeba být otrlý. Moc pěkné!
Jitka Hašková
9.2.2018 15:39
Díky za krásu! Nevím, proč by to mělo být jenom pro otrlé. Je to pro ty, kteří se rádi dívají na krásné a zajímavé fotografie.
Věra Ježková
9.2.2018 15:26
Elenko, krásné fotky. Díky, že jste si s nimi kvůli nám dala práci.
Hana Rypáčková
9.2.2018 15:22
Ty jsi Elenko profík, dokonalé snímky.
Dana Kolářová
9.2.2018 12:20
Zima nezima, v každém počasí krásná je krajina když fotograf dívat se očima a zachytit okamžik umí. Děkuji!
Marie Novotná
9.2.2018 11:55
Příroda je kouzelná čarodějka a Ty jsi úžasná fotografka.Elen a co takhle napsat na web Makova,určitě budou vědět ,odkud je hostující pár.Díkyza nádherné foto.
Elena Valeriánová
9.2.2018 11:32
Moji milí, jsem ráda, že se vám fotky líbí. Děkuji. Liborku, ano, poznala jsem, že to není domácí pár. Naše domácí labutí dvojice nese označení 42TA a má ho samička na krku, samec je bez označení. Labutí pár v této reportáži je označen uplně jinak. Oba mají na levé noze "stříbrné" snubní prstýnky :-) a jeden z nich, přepokládám samička, má na pravé noze značku žlutou a na ní 78 JP. Na tom prstýnku jsem vyčetla číslo 304, ale před ním jsou ještě nějaká písmena.
Jana Kollinová
9.2.2018 11:22
Nádherné snímky. Paní Eleno, děkuji za vernisáž nabídnutou k prohlížení a snění v pohodlí domova.
Marie Doušová
9.2.2018 10:58
Nejsem fotograf ,ale to jsou snímky profesionálky. Dík za krásné a poutavé zprostředkování Vašich pocitů a zážitků. Nádhera!!!!
Libor Farský
9.2.2018 10:56
Jak strašně rád jsem dnes otrlý !!! Měl bych dotaz. To jsi 4.2. opravdu poznala, že ta labuť je cizí a nepatří dosud mezi Tvé kámošky?
Načíst starší příspěvky