Foto: autorka
Karlíci po třech měsících
9. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
11.2.2018 19:11
Děvčata a Liborku moc děkuji za komentáře. Taky bych ráda slepičku na vajíčka a kohoutka na další chov.To se ovšem dozvíme až za pár týdnů.To s rovnání s Čapkem mě odrovnalo,Já takový "nepsavec".Přesto děkuji.
Lidmila Nejedlá
10.2.2018 15:47
Z názvem "vomáčky" jste mě dostali. Bába těch Karlíků se asi spustila s nějakým bělochem, kropenka za to nemůže.
Jana Šenbergerová
10.2.2018 14:27
Před omáčkou bych dala přednost vajíčkům, ale krmíte a staráte se vy, takže to zůstane na vás. :-)
Marie Seitlová
10.2.2018 09:53
Děkuji za další reportáž o Karlících, jsi super pečovatelka, ale chybí jim sluníčko a travička. Těším se na pokračování.
Anna Čípová
9.2.2018 20:42
Děkuji za reportáž. Vzpomněla jsem si na svoji babičku, jak nahřívala kuřátka na peci, když se dopekl chléb.
Alena Tollarová
9.2.2018 20:28
Už jsem čekala na pokračování této historie. Jeden Karlík ubyl, ale to je zkrátka příroda. A jsem zvědavá jak to bude dál.
Eva Mužíková
9.2.2018 20:04
Miluško, já bych typovala, že Karlíci jsou párek. Máš je opečovávané ze stran kvočny, která je ještě zahřívá, ale jak je vidět, žijí v dobrých podmínkách, což je vaše zásluha. Díky za informaci.
Zuzana Pivcová
9.2.2018 17:40
Škoda toho jednoho drobečka, ale i tak to vypovídá o síle života. A je to také hodně vaší zásluhou.
Naděžda Špásová
9.2.2018 17:31
Mílo, Ten kohout je frajer. A tvoje péče je fakt chválihodná. Karlíci za tebou budou chodit jako pejsci, počkej. Neboj, oni se určitě vybarví. Tak zase příště. :-)
Lenka Hudečková
9.2.2018 17:31
Miluško, s kury nemám žádné velké zkušenosti, ale třeba se Karlíci ještě vybarví??? Hezky jsi to napsala...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA