ilustrační foto: pixabay.com
Zpět ve škole
5. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
6.2.2018 19:29
Ach to naše mládí, s módou jsme dělali divy, byly jsme všichni chudí.
Soňa Prachfeldová
6.2.2018 17:44
Pěkné , ony jsou vůbec moc hezké vzpomínky na studentská léta, léta lásek a bezstarostnosti .
Alena Várošová
6.2.2018 12:54
Vzpomínky se stále vrací,čím jsme starší,tím víc na hezky prožité chvíle ve školních lavicích vzpomínáme.Pěkný článek Jani,díky.
Marie Doušová
6.2.2018 10:29
Pěkné vzpomínky , které potěší. Sama jsem v mládí hodně psala a mnoho básniček roztrhala.
Věra Ježková
5.2.2018 20:30
Hezká vzpomínka, prima básničky. Také na ně mám paměť. Na gymnázium nemám dobré vzpomínky, básničky nebyly. Až později. / Evi a Hani, bezva.
Eva Mužíková
5.2.2018 19:53
Když jsem " dělala peďák ", dostala jsem, tak jako všichni ze třidy napsat basničku pro děti z MŠ. Tady je: Seděl rozcuchaný vrabec za komínem na střeše, volá na něj kočka Micka,že mu peří učeše. Vrabče, vrabče, nebuť hloupý, kočičkám se nevěří, kočka není žádný holič, snědla by tě k večeři !!!
Alena Vávrová
5.2.2018 16:13
Hmm, tak to se ti, Jano, povedlo. Také jsem měla v tanečních neodbytného tanečníka, kterému jsem koukala na prostřední knoflík u saka ;-) .
Zuzana Pivcová
5.2.2018 15:22
Já se také pamatuji, že jsem v 16 letech psala dvěma kamarádkám ze třídy básničky na jejich lásky. Jedna byla zamilovaná do učitele ze ZDŠ a druhá do staršího obvodního lékaře. Vtipné verše to ale nebyly, spíš naopak velmi tklivé. Zmizely jako ty lásky.
Hana Rypáčková
5.2.2018 14:55
Hezké. Ano, vzpomínám na své první výtvory, pamatuji si je proto, že jsem ještě neuměla psát :Pan vlček se prochází, chodí se mu s nesnází, bolí nohy, bolí hlava, je to chřipka, ale pravá. /Dost aktuální/
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA